Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Πρόσληψη 42 αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Την πρόσληψη 42 εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ02 ως αναπληρωτών πλήρους και μειωμένου ωραρίου για το διδακτικό έτος 2011-2012 ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Πρόσληψη 42 αναπληρωτών εκπαιδευτικών
Οι εκπαιδευτικοί θα απασχοληθούν σε μία ή περισσότερες από τις Σχολικές Μονάδες που εντάσσονται στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Διαπολιτισμικές Εκπαιδευτικές Δράσεις στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με ενίσχυση των διακρατικών συνεργασιών - Άξονας Προτεραιότητας 1», «Διαπολιτισμικές Εκπαιδευτικές Δράσεις στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με ενίσχυση των διακρατικών συνεργασιών - Άξονας Προτεραιότητας 2» και «Διαπολιτισμικές Εκπαιδευτικές Δράσεις στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με ενίσχυση των διακρατικών συνεργασιών - Άξονας Προτεραιότητας 3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και έχουν οριστεί με τις σχετικές Αποφάσεις των Περιφερειακών Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι προσλαμβανόμενοι θα πρέπει να παρουσιαστούν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για ανάληψη υπηρεσίας από Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου μέχρι και Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011. Ο πίνακας με τα ονόματα των εκπαιδευτικών έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.
 newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ