Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Αρχές Φλεβάρη η απόφαση για την «Πετζετάκις A.E.»


Για την 1η Φεβρουαρίου αναβλήθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η συζήτηση της αίτησης που υποβλήθηκε από την εταιρεία «Α.Γ. Πετζετάκις Α.Ε.» για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Η μετοχή της Πετζετάκις βρίσκεται σε αναστολή διαπραγμάτευσης από τις 31 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του επιχειρηματία Γιώργου Πετζετάκι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο συνολικού ύψους 2,1 εκατομμυρίων ευρώ. ο επιχειρηματίας έχει παραπεμφθεί να δικαστεί στο Αυτόφωρο απ’ όπου έχει αναβληθεί η δίκη του για τις 14 Φεβρουαρίου.

Ο ίδιος υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως τα χρέη αφορούν την περίοδο 2007-2010,διάστημα κατά το οποίο δεν ήταν εκτελεστικός πρόεδρος και επομένως δεν είχε την ευθύνη υπογραφής για την εταιρεία.

Επίσης ο επιχειρηματίας αποδίδει τα σοβαρά προβλήματα της επιχείρησης στην παγκόσμια οικονομική κρίση επιβράδυνε δραματικά τους ρυθμούς ανάπτυξης της εταιρείας με αποτέλεσμα να κινηθούν οι διαδικασίες για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ