Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Άη... Βασιλείου έρχεται από τη Λιβαδειά!

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Λεβαδειακός! Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Βασιλείου στο 89'!

Άη... Βασιλείου έρχεται από τη Λιβαδειά!
Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγώνα και φάνηκαν εξ αρχής οι προθέσεις τους να πετύχουν γρήγορα το γκολ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες, σουτ και αποκρούσεις. Ωστόσο, καμία δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα με αποτέλεσμα να μείνει το στείρο 0-0 ως σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦΗ ευτύχησε να κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Καμπάνταη από τον Τόμας, μια απόφαση που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των παικτών του Λεβαδειακού, οι οποίοι θεώρησαν ότι ο αμυντικός των Βοιωτών δεν υπέπεσε σε καμία παράβαση. Ο Κυριακίδης πάντως είπε όχι στον Κάλαϊτζιτς, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και έτσι παρέμεινε το 0-0!
Και εκεί που το ματς έδειχνε ότι θα λήξει ισόπαλο, στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ! Ο Τομάς έκλεψε από τον Μπούρμπο, που έκανε λάθος, κι έβγαλε την πάσα στον Βασιλείου, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Κάρολ, για το 0-1.
Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να γυρίσει το ματς στις καθυστερήσεις και έτσι ο Λεβαδειακός πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ