Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ο ποδηλάτης του κόσμου έφτασε στη Θήβα




Το ταξίδι του Ποδηλάτη του Κόσμου στην Αταλάντη έφτασε στο τέλος του, με την πόλη της Θήβας που αποτελεί πλέον τον 13ο σταθμό της δράσης, να παραλαμβάνει την σκυτάλη. Ο Γρηγόρης αναχώρησε από τον Δήμο Λοκραίων με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλούς καλούς φίλους που θα τον υποστηρίζουν μεταδίδοντας θετική ενέργεια μέχρι το τέλος του εγχειρήματος του και στην Ευρώπη. Τελικά το σύνθημα, ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά αποδεικνύεται έμπρακτα όσο συνεχίζει η δράση μας, με τα ανθρωποκεντρικά δίκτυα να αυξάνονται μέρα με την μέρα.
Συγκινητική ήταν η πρωτοβουλία των ποδηλατών Θήβας, όπου περίπου στα δέκα χιλιόμετρα έξω από την πόλη βγήκαν για να τον παραλάβουν και να τον συνοδεύσουν μέχρι το εσωτερικό της προκειμένου να τον εμψυχώσουν, καθώς ο ποδηλάτης μας αυτή την φορά διέσχισε παραπάνω από 60 χλμ σε βουνό. Η καθιερωμένη ποδηλατάδα- ξενάγηση που πλέον έχει γίνει θεσμός σε όλους τους μέχρι τώρα σταθμούς που επισκεφτήκαμε θα πραγματοποιηθεί σήμερα και στην Θήβα.
Προς το βράδυ (στις 9)  μετά την καθιερωμένη ποδηλατάδα θα ακολουθήσει επίσκεψη του ποδηλάτη μας στον σύλλογο Μικρασιατών Θήβας. θα ενημερωθεί για την δράση τους, αλλά και για τις θεατρικές παραστάσεις που διοργανώνουν. Ταυτόχρονα θα τους μιλήσει για το ταξίδι και τους στόχους που επιθυμεί να πετύχει ανταλλάσοντας απόψεις και ιδέες μεταφέροντας τα και στο εξωτερικό στους αντίστοιχους αρμόδιους φορείς.
Την επόμενη μέρα ακολουθεί επίσκεψη στο δημαρχείο της πόλης, όπου για άλλη μια φορά όπως και στους προηγούμενους σταθμούς του θα παραλάβει το επίσημο σύμφωνο φιλίας.

Έτσι περίπου θα ολοκληρωθεί το κατευόδιο για την Αθήνα με τον ποδηλάτη να έχει προσκληθεί σε πολλές ποδηλατοβόλτες στις γειτονιές της πρωτεύουσας, όπου την Κυριακή 11:30 θα παρευρεθεί στην ποδηλατοδρομία για τον διαβήτη. Να είστε όλοι εκεί.
exeisminima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ