Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΦΡΙΚΗ: Πέταξαν στο πάτωμα έγκυο και την πατούσαν στην κοιλιά

Δεν έχει τέλος η βία των ληστών απέναντι στα θύματα τους, αφού δεν δίστασαν να κακοποιήσουν έγκυο γυναίκα, πατώντας την στην κοιλιά μόνο και μόνο για λίγα ευρώ, ενώ έκλεψαν και τηλεόραση από ηλικιωμένη γυναίκα.


Χθες το βράδυ, τρεις άγνωστοι δράστες εισέβαλλαν στο σπίτι του ζευγαριού στου Ζωγράφου και...


μόλις είδαν ότι η γυναίκα ήταν έγκυος (έξι μηνών) την έριξαν στο πάτωμα και την πατούσαν την κοιλιά, απειλώντας τον σύζυγό της, πώς αν δεν τους δώσει ότι πολύτιμο έχει θα σκοτώσουν την ίδια και το μωρό τους.


Ο σύζυγος ευτυχώς έδωσε χρήματα, χρυσαφικά και ότι άλλο πολύτιμο είχε, μέχρι και την μοτοσυκλέτα του και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.


Η γυναίκα είναι σοκαρισμένη ακόμα, αλλά πιθανότατα δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία της δικής της και του μωρού της.


Λίγο μετά τα μεσάνυκτα άγνωστοι εισέβαλλαν σε σπίτι στην Κυψέλη και έκλεψαν τηλεόραση από μία ηλικιωμένη, ενώ στην οδό Κυψέλης, άγνωστοι εισέβαλλαν σε κατάστημα τροφίμων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό από το ταμείο και μικρό χρηματικό ποσό από πελάτη. 


Οι δράστες δεν δίστασαν να πυροβολήσουν με όπλο κρότου λάμψης πριν τραπούν σε φυγή.


Επίσης, στο Γαλάτσι, στην οδό Σκιάθου άγνωστος δράστης με την χρήση όπλου, εισήλθε σε ψιλικατζίδικο, χτύπησε με την λαβή του όπλου τον ιδιοκτήτη στο κεφάλι, αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό.


Μία ακόμα σημειώθηκε στο Π. Φάληρο και συγκεκριμένα στο Ιατρικό Κέντρο, όπου οι δράστες αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν το Α.Τ.Μ. τράπεζας, που ήταν εγκατεστημένο σε αυτό.


Ληστείες δεν σημειώθηκαν όμως μόνο στην Αττική. Στην Προσκύνα Αταλάντης στην Φθιώτιδα άγνωστοι δράστες, πιθανόν Αλβανικής καταγωγής, εκ των οποίων ο ένας είχε καλυμμένο το πρόσωπό του, εισήλθαν σε οικία και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν ηλικιωμένη ημεδαπή και αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά και κινητό τηλέφωνο. 


Στην συνέχεια έβγαλαν τη συσκευή τηλεφώνου από την πρίζα και έφυγαν τρέχοντας.


Τέλος, στο Ρέθυμνο άγνωστοι κουκουλοφόροι, που την είχαν στήσει έξω από μαγαζί ΠΡΟ – ΠΟ, του επιτέθηκαν την στιγμή που αποχωρούσε από το κατάστημά του και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσαν το τσαντάκι του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά του αντικείμενα.
24gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ