Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Πλακώνουν τα εξώδικα στον Πάγκαλο για τα "γαλλικά" του


Όπως έχει μάθει να τραβάει εξώδικα, μηνύσεις και αγωγές, έτσι θα τα λουστεί, τώρα, ο Πάγκαλος...





Εξώδικο στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, για τα επίθετα με τα οποία "στόλισε" τους Αγανακτισμένους πρόκειται να στείλει ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής.

Μόνη περίπτωση να αποφευχθεί κάτι τέτοιο είναι σε περίπτωση που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανακαλέσει δια του Τύπου τις δηλώσεις του από τη συνέντευξή του στην εκπομπή "Le monde en marche" του γαλλικού καναλιού France 5.

Ο Κωνσταντίνος Λουράντος υποστήριξε πως επιφυλάσσεται να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα του σε βάρος του αντιπροέδρου, ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων, αφού όπως λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τοποθετήθηκε αιχμηρά απέναντι σε όσους ζητούν να μην πληρώσει η χώρα το χρέος της και να εγκαταλείψει την Ε.Ε., χρησιμοποιώντας μάλιστα πεζοδρομιακές ύβρεις σε βάρος όλων των πολιτών διαμαρτύρονται καθημερινά για τις πολιτικές της κυβέρνησης.

"Συγκεκριμένα, εκφραστήκατε σε πιστή μετάφραση από τη γαλλική γλώσσα στην ελληνική, ως εξής: "Θα εκφραστώ ελεύθερα... Αυτοί είναι κομμουνιστές, φασίστες και ηλ...ι", επισημαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ