Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ο Δήμος Λεβαδέων εντατικοποιεί τις προσπάθειες για την απομάκρυνση όλων των εγκαταλελειμμένων οχημάτων



Ο Δήμος Λεβαδέων ανακοινώνει ότι η Δημοτική Αστυνομία κατά το χρονικό διάστημα 1 Ιανουαρίου 2011 έως 11 Νοεμβρίου 2011 κατέγραψε 135 εγκαταλελειμμένα οχήματα σε δρόμους της Λιβαδειάς. Οι Υπηρεσίες του Δήμου ακολούθησαν την προβλεπόμενη νόμιμη διαδικασία πριν την απομάκρυνση τους με επικόλληση ειδοποιητηρίων στα οχήματα με τα οποία ζητήθηκε η απομάκρυνση των οχημάτων από τους ιδιοκτήτες τους, ενώ μεσολάβησε το επιτρεπόμενο χρονικό διάστημα πριν την απομάκρυνσή τους.
Αναλυτικότερα κατά τη χρονική περίοδο 4 Νοεμβρίου έως 25 Νοεμβρίου 2011 απομακρύνθηκαν 92 οχήματα, ενώ τα υπόλοιπα 43 οχήματα αφορούν νέες καταγραφές.
Υπογραμμίζεται ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα εντατικοποιήσει τις προσπάθειες του για την απομάκρυνση όλων των εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους δρόμους της πόλης, τα οποία δημιουργούν κυκλοφοριακά προβλήματα, αλλά και προβλήματα στάθμευσης εξαιτίας του χώρου που καταλαμβάνουν.
Παρακαλούνται οι δημότες οι οποίοι επιθυμούν να αποσύρουν δικό τους όχημα μέσω της διαδικασίας της ανακύκλωσης ή να υποδείξουν σημεία εγκαταλελειμμένων οχημάτων να επικοινωνούν με τις Υπηρεσίες της Δημοτικής Αστυνομίας, στο τηλ.: 22613-50839
orchomenos-press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ