Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Παραμένει ασύλληπτος ο Εφραίμ

Άγιον Όρος, Αστυνομικοί, Εφραίμ, ηγούμενος, Ιερά Μονή Βατοπεδίου, μονή, φρουρούμ

Στις 4 το απόγευμα έληξε η προθεσμία εκτέλεσης του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του ηγούμενου Εφραίμ ωστόσο ένας απο τους δικηγόρους του δηλώνει κατηγορηματικά πως σήμερα «δεν λήγει καμιά προθεσμία».
Με δηλώσεις του στα media o Σπύρος Αλεξανδρής τονίζει ότι «δεν λήγει καμία προθεσμία. Ο ηγούμενος φέρεται να έχει συλληφθεί τυπικώς, είναι ασθενής και είχε δηλώσει στο αστυνομικό τμήμα των Καρυών ότι είναι στην διάθεση των αρχών» και προσθέτει «Δεν έχει κανένα λόγο να μην εμφανιστεί»
Παράλληλα βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του ηγούμενου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, τον οποίο εξέτασε, εκ νέου, το πρωί ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καρυών, Κωνσταντίνος Δοκουσλής.
«Διαπίστωσα ότι εμφανίζει ύφεση η λοίμωξη του αναπνευστικού που τον ταλαιπωρούσε και έχουν βελτιωθεί τα συμπτώματα της δισκοπάθειάς του» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Δοκουσλής, ο οποίος εκτίμησε ότι αύριο, κατά πάσα πιθανότητα, ο ηγούμενος θα μπορεί να μεταφερθεί με πλωτό μέσο ή ελικόπτερο.
«Ωστόσο», όπως πρόσθεσε, «αυτό θα καθορισθεί σε νεώτερη εξέταση, νωρίς το απόγευμα».
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ηγούμενου Εφραίμ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, η προθεσμία εκτέλεσης του οποίου είχε οριστεί στις 4 το απόγευμα σήμερα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται, από το πρωί, η σύναξη της Ιεράς Επιστασίας του Αγίου Όρους.
Παράλληλα, με εντολή του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, στην Μονή έχει μεταβεί ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ