Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Τα χειρότερα έρχονται για την Τουρκία


Οι αποδόσεις των τουρκικών ομολόγων διετούς διάρκειας αναρριχήθηκαν στο 10,9%, από το 8,4% που ήταν στο τέλος του Σεπτεμβρίου.



Οι αποδόσεις των ομολόγων της Τουρκίας αυξάνονται ταχύτερα από ό,τι των υπόλοιπων αναδυόμενων αγορών, αλλά και πάλι δεν μπορούν να δελεάσουν τους μεγαλύτερους επενδυτές του κόσμου, οι οποίοι τονίζουν πως..."αυτοί που χαράσσουν την οικονομία της χώρας δεν θα καταφέρουν να περιορίσουν τον πληθωρισμό, εκτός εάν λάβουν μέτρα για την αργή ανάπτυξη".
Οι αποδόσεις των τουρκικών ομολόγων διετούς διάρκειας αναρριχήθηκαν στο 10,9%, από το 8,4% που ήταν στο τέλος του Σεπτεμβρίου.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη αύξηση που καταγράφεται ανάμεσα σε 16 αναπτυσσόμενες χώρες που παρακολουθούνται από την JPMorgan Chase.
Βέβαια οι τακτικοί φίλοι-αναγνώστες του Greece Salonika γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί εντός ολίγου στην Τουρκική οικονομία καθώς -παρά τις αρλούμπες που αναμεταδίδουν άσχετα ελληνικά μμε- έχουμε ήδη εντοπίσει και τονίσει κάποια σημάδια που προιδεάζουν για την καταιγίδα που έρχεται και πρόκειται να πλήξει με σφοδρότητα την οικονομία αλλά και τον ...μεγαλοιδεατισμό των γειτόνων:
greece-salonika.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ