Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Στρατιώτες των ΗΠΑ ξεφτιλίζουν παιδάκια στο Ιράκ για λίγες σταγόνες νερό και το διασκεδάζουν (video)





Στο βίντεο που θα δείτε, στρατιώτες των ΗΠΑ στο Ιράκ, δεν πυροβολούν παιδιά. Τα ταπεινώνουν όμως, απλά και μόνο για να διασκεδάσουν. Εκμεταλλεύονται τη αφόρητη δίψα τους, για λίγο νερό και διασκεδάζουν...

http://xodrobizeli.blogspot.com

Διαβάστε Περισσότερα »

Ξεκίνησε η δίκη στη Χάγη για τις αποζημιώσεις

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης πραγματοποίησαν το πρωί μέλη της Ένωσης Δημοκρατικών Δικηγόρων Γερμανίας και της Πανελλήνιας Ένωσης Θυμάτων της Ναζιστικής Κατοχής, καθώς σήμερα άρχισε η εκδίκαση της προσφυγής της Γερμανίας εναντίον της Ιταλίας, εξαιτίας της απόφασης ιταλικού δικαστηρίου υπέρ του Διστόμου.
Οι διαδηλωτές ανάρτησαν πανό ζητώντας από τη γερμανική κυβέρνηση να καταβάλει τις αποζημιώσεις στους πληγέντες από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σήμερα, πρώτη μέρα της δίκης, παρουσίασε τις θέσεις της η γερμανική πλευρά, ενώ αύριο σειρά έχει η ιταλική πλευρά και την Τετάρτη παρεμβαίνει η Ελλάδα.
prionokordela.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Η Ελληνική Επική Απάντηση στο Αμερικάνικο Κόναν ο Βάρβαρος




Η πρώτη Ελληνική επική ταινία Φαντασίας
στο youtube. Γυρισμένη σε 7 Χώρες (συμπεριλαμβανομένου και του Σινικού τείχους) για 4 συνεχόμενα χρόνια , συμετείχαν πάνω απο 500 φοιτητές και μαθητές.. Οι συντελεστές συνελλήφθησαν επανηλλημένα είτε για οπλοφορία απο τα σπαθιά και τα τσεκούρια της ταινίας είτε επειδή σε χωριό τους πέρασαν για....
Σατανιστές λόγω κουστουμιών και μακιγιάζ. Η ταινία απέσπασε βραβεία απο κοινό και κριτικούς στο 48ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και ειναι αφιερωμένη στο Γιώργο Ναίδα, όπου και παίζει το τελευταίο του ρόλο ως γίγαγντας Σάλμορ.. Πάρτε μια γεύση απο το trailer!!
.trelokouneli.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Χωρίς νερό κινδυνεύουν να μείνουν η Βοιωτία,Θεσσαλία,και η Αργολίδα


Στέρεψε η μισή Ελλάδα
permisospress.blogspot.com

Χωρίς νερό κινδυνεύουν να μείνουν 22 περιοχές της Ελλάδας

Μη αναστρέψιμη φαντάζει η ζημιά που έχει υποστεί μία από τις μεγαλύτερες πηγές ζωής για το περιβάλλον της Ελλάδας, καθώς ρύπανση και υπερεκμετάλλευση έχουν οδηγήσει στα όρια της εξαφάνισης το 46,6% των υπόγειων υδροφόρων οριζόντων της χώρας.

Έρευνα που διενεργείται εδώ και μία πενταετία από το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών έχει καταδείξει ότι από τα 236 κυριότερα υπόγεια υδροφόρα συστήματα της Ελλάδας, τα 110 αντιμετωπίζουν την απειλή της εξαφάνισης.

Όπως γράφει η Real News, οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι σε λίγα χρόνια δεκάδες περιοχές της χώρας δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα υπόγεια ύδατά τους, λόγω υπερεκμετάλλευσης ή λόγω ρύπανσης.
Η έρευνα του ΙΓΜΕ αφορά τη συλλογή συνολικά 40.000 δειγμάτων από υπόγεια υδροφόρα συστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Τα αποτελέσματα δείχνουν πως μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν και περιοχές με έντονη αγροτική δραστηριότητα, όπως η Θεσσαλία, η Βοιωτία και η Αργολίδα, γεγονός που σημαίνει ότι η «αφαίμαξη» της υπόγειας Ελλάδας ενδέχεται να έχει και σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις τα επόμενα χρόνια. Το σίγουρο είναι πάντως πως θα υποστεί συνέπεια της χώρας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Περγαντάς:Η φετινή χρονιά ξεκινά διαφορετικά από τις προηγούμενες...

agiasmos f10.JPG
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς  παραβρέθηκε στον αγιασμό στο 14ο και 20ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, ευχήθηκε καλή παραγωγική και δημιουργική σχολική χρονιά και επεσήμανε: «Είναι αλήθεια ότι η φετινή χρονιά ξεκινά διαφορετικά από τις προηγούμενες, είναι αλήθεια ότι υπάρχουν ελλείψεις σε βιβλία, όπως όμως είναι αλήθεια ότι η ποιότητα των εκπαιδευτικών θα κάνει τις ελλείψεις αυτές να μη φανούν». Και συνέχισε: «Έχουμε εμπιστοσύνη στους δασκάλους και τη σχολική κοινότητα, τους μαθητές και τους γονείς». Επίσης δεν παρέλειψε να τονίσει: «Εμείς ως αιρετή περιφερειακή αρχή είμαστε και θα είμαστε κοντά σας όχι θεωρητικά αλλά πρακτικά και τουλάχιστον στο κομμάτι που μας αφορά δηλαδή στη σχολική στέγη η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι από λίγες που έχουν ελάχιστα προβλήματα».
Διαβάστε Περισσότερα »

Το βίντεο της ημέρας από τη Θεσσαλονίκη

Δεκάδες μοτοσυκλετιστές των ομάδων «ΖΗΤΑ» και «ΔΙΑΣ» έστησαν ασπίδα
προστασίας για να περάσει ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί και να φτάσουν στο Βελλίδειο!

Διαβάστε Περισσότερα »

Τα πιο υπερφορτωμένα οχήματα που έχετε δει (Pics)


Δεν πάει άλλο. Δείτε τις φωτογραφίες

2
kamikazi.g
Διαβάστε Περισσότερα »

Βγάζει φρεγάτες στη Μεσόγειο η Τουρκία


Τρεις τουρκικές φρεγάτες σαλπάρουν ήδη προς τα διεθνή ύδατα ανάμεσα στο τρίγωνο Ισραήλ, Γάζας, Κύπρου. Δημοσίευμα της Σαμπάχ παρομοιάζει την πολιτική με αυτή που εφαρμόζεται έναντι της Ελλάδας στο Αιγαίο
"Σκυλοκαβγάς στη Μεσόγειο" αναφέρει τίτλος δημοσιεύματος της τουρκικής Σαμπάχ, η οποία τονίζει ότι πλησιάζει η ώρα του θερμού επεισοδίου της Τουρκίας με το Ισραήλ.
Ήδη, όπως τονίζει από τα ξημερώματα τρία τουρκικές φρεγάτες έχουν αναχωρήσει από το ναύσταθμο Άκσαζ, σαλπάροντας προς τα διεθνή ύδατα ανάμεσα στο τρίγωνο Ισραήλ, Γάζας, Κύπρου.
"Στόχος των φρεγατών είναι η εξασφάλιση της ελεύθερης ναυσιπλοΐας στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου", τονίζει η εφημερίδα.

 Μάλιστα, η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως θα εφαρμοστεί "παρόμοια πολιτική με αυτή που εφαρμόζεται έναντι της Ελλάδας στο Αιγαίο. Σε περίπτωση που το Ισραήλ επέμβει σε κάποιο πλοίο που βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 12 μιλίων από τις ακτές του Ισραήλ θα παρέμβει ο τουρκικός στόλος".
Αν το Ισραήλ επιμείνει δε στη στάση του, οι φρεγάτες θα πλησιάσουν μέχρι και 100 μέτρα. Έτσι, εάν δεν κάνει πίσω ένας από τους δύο τότε το θερμό επεισόδιο θα είναι ζήτημα ημερών.
Οι γείτονες μας ήδη ξεκινούν να κάνουν συγκρίσεις των δυνάμεων τους και αναφέρουν πως ο τουρκικός στόλος διαθέτει 17 φρεγάτες, 6 κορβέτες και 14 υποβρύχια, ενώ όπως αναφέρουν το Ισραήλ διαθέτει 13 πυραυλακατους και 3 υποβρύχια. Ωστόσο, οι Τούρκοι αναφέρουν πως το Ισραήλ διαθέτει πυραύλους που μπορούν να πλήξουν στόχους, ακόμη και πλοία από απόσταση 300 χιλιομέτρων.
Κλιμακώνει την ένταση ο Ερντογάν
"Το επεισόδιο της 31ης Μαΐου 2010 στο πλοίο Μαβί Μαρμαρά, η επίθεση που πραγματοποιήθηκε από το Ισραήλ σε διεθνή ύδατα, δεν ήταν σύμφωνη με οποιονδήποτε διεθνή νόμο", τόνισε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ρίχνοντας λάδι στη φωτιά, μιλώντας στο "Αλ Τζαζίρα.
"Στην πραγματικότητα", είπε  ήταν αιτία πολέμου" και συμπλήρωσε πως "ωστόσο, όπως αρμόζει στο μεγαλείο της Τουρκίας, αποφασίσαμε να ενεργήσουμε με υπομονή".
news247.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΘΕΣΠΙΕΣ:Περίεργο φαινόμενο στον Ελληνικό χώρο τη δεκαετία του 80'...ΙΧΝΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗΣ UFO ΤΟ 1981.


Στο βιβλίο του Σωκράτη Αικατερινίδη ‘’Εξωγήινα Όντα στην Ελλάδα (Τόμος 1ος)’’, αναφέρεται ένα περιστατικό που αφηγείται ο φαρμακοποιός Διονύσης Γράμψας, ο οποίος αντίκρισε ένα προσγειωμένο UFO στις Θεσπιές της Θήβας, το 1981.
permisospress.blogspot.com

Ο μάρτυρας συνοπτικά είπε τα εξής : «Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 1981 στις 19:30 περίπου το απόγευμα, ταξιδεύαμε μαζί με το γιατρό, από το χωριό Δόμβραινα προς τις Θεσπιές. Ένα χιλιόμετρο περίπου πριν μπούμε στο χωριό, ανεβαίνοντας ένα μικρό λόφο, προσέξαμε ότι από το κέντρο της πεδιάδας έβγαινε ένα φως σε χρώματα κόκκινο, μοβ και πράσινο! Αμέσως, σταματήσαμε και σβήσαμε τα φώτα για να δούμε καλύτερα. Καθώς παρατηρούσαμε το αντικείμενο, 2-3 λεπτά μετά, μία μεγάλη δέσμη κίτρινου φωτός άρχισε να σαρώνει κυκλικά την πεδιάδα και να περνάει πάνω από το αυτοκίνητο μας. Τότε, βάλαμε αμέσως μπροστά, ανάψαμε τα φώτα και αρχίσαμε να κατεβαίνουμε τη κατηφόρα προς το κέντρο της πεδιάδας. Φτάνοντας εκεί είδαμε σε απόσταση 150 μέτρων περίπου το φωτεινό αντικείμενο να αιωρείται σε ύψος 3-4 μέτρων από το έδαφος. Ξαφνικά ακούσαμε έναν ήχο μελωδικό, που επαναλαμβανόταν αρκετές φορές και ανάλογα με την ένταση του αυξομειωνόταν και η ένταση των χρωμάτων. Ο ήχος δεν ήταν οξύς αλλά κάτι σαν βόμβος.
permisospress.blogspot.com

Όταν φτάσαμε στο χωριό πήγε ο γιατρός να φέρει τη γυναίκα του και εγώ τη μνηστή μου να δουν και αυτές το περίεργο θέαμα. Το χωριό ήταν πολύ κοντά. Σε ελάχιστα λεπτά γυρίσαμε στο ίδιο μέρος και το αντικείμενο ήταν στην ίδια θέση, πλην όμως έριχνε δύο μαύρες ακτίνες πλάγιες προς τα δεξιά ή κάπως έτσι έδειχναν ανάμεσα σε φωτεινές δέσμες που έφταναν μέχρι τη κορυφή του λόφου απ’ όπου το πρωτοαντικρίσαμε. Εκείνη τη στιγμή έφτασε τυχαία στο σημείο και ένας φίλος μας, που ερχόταν από το χωριό Δόμβραινα. Βλέποντας το θέαμα μου είπε : «Διονύση, αυτό είναι ufo, χωρίς αμφιβολία». Φυσικά δεν σκεφτήκαμε να προχωρήσουμε πλησιέστερα διότι εκτός του ότι το έδαφος είχε πολλά νερά και λάσπη, κακά τα ψέματα δεν είχαμε το απαιτούμενο θάρρος. Έτσι πολύ γρήγορα πήραμε το δρόμο της επιστροφής».
Η επιτόπια έρευνα που έγινε τις επόμενες μέρες απέδειξε ότι υπήρχαν περίεργα κυκλικά σημάδια στο σημείο εκείνο. Αν και είχαν περάσει 15 βροχερές μέρες από το περιστατικό μέσα στα καταπράσινα σπαρτά, ύψους 10 περίπου εκατοστών, ξεχώριζε ένας καμένος κύκλος που συνοδευόταν από άλλους τρεις μικρότερους ομόκεντρους, λες και κάποιος είχε πατήσει μία τεράστια σφραγίδα. Η διάμετρος του πρώτου εξωτερικού κύκλου ήταν 12 μέτρα, ενώ η δεύτερη και η τρίτη άφηναν ένα κενό μεταξύ τους πλάτους 0,50 εκατοστών. Οι γραμμές των περιφερειών των τριών ομόκεντρων κύκλων είχαν χορτάρι που φαινόταν πατημένο, με μια δεξιόστροφο κλίση. Η επιφάνεια του μεγάλου κύκλου ήταν γυμνή, δίχως ίχνος βλάστησης. Τέλος στο κέντρο ακριβώς του κύκλου υπήρχε ένα τριγωνικό βαθούλωμα στο οποίο μάλιστα υπήρχε και λίγο βρόχινο νερό.
Το περιστατικό παραμένει ανεξιχνίαστο μέχρι και σήμερα. Το αποτύπωμα που άφησε το πολύχρωμο ιπτάμενο αντικείμενο, κατατάσσεται στη λίστα με τα λιγοστά αγρογλυφικά της χώρας μας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Oρχομενός:Το Θαύμα Της Παναγίας Της Σκριπούς(Video)

Με κάθε λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη ο Ορχομενός γιόρτασε το Σάββατο την επέτειο του θαύματος της Παναγίας που στις 10 Σεπτεμβρίου του 1943 εμφανίστηκε μπροστά στα γερμανικά ερπυστριοφόρα και με το χέρι σηκωμένο σε απαγορευτική στάση τα καθήλωσε αποτρέποντας την καταστροφή της πόλης.



Το Σάββατο το πρωί παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και πλήθους πιστών στον ιερό ναό της Παναγίας Σκριπούς εψάλη δοξολογία και ακολούθησε λιτάνευση της εικόνας μέχρι το σημείο που εμφανίστηκε η Μεγαλόχαρη και ακινητοποίησε τα ναζιστικά στρατεύματα. 
«Είναι μια ξεχωριστή μέρα για τον Ορχομενό που γιορτάζουμε την διάσωσή του πριν από 68 χρόνια από τα χιτλερικά τανκς. Είναι ένα μεγάλο γεγονός και μια μεγάλη γιορτή. Τιμήσαμε την θεομήτορα, ευχηθήκαμε σε όλους υγεία, να μας δίνει δύναμη, να μας προστατεύει και να μας ενισχύει. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και ευλογημένα με επίγνωση της αποστολής μας», είπε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος.
Στη «μοναδική μέρα χαράς και μνήμης για τον Ορχομενό και όλη την περιοχή» αναφέρθηκε ο δήμαρχος Ορχομενού Κώστας Ξηρογιάννης
Ξηρογιάννης ο οποίος έδωσε σε όλους τις ευχές του.

Για την επέτειο που «αποτελεί σταθμό στη θρησκευτική ζωή της περιοχής» μίλησε ο βουλευτής Βασίλης Τόγιας ενώ η βουλευτής Βάσω Τσόνολγου αναφερόμενη στην μεγάλη γιορτή επεσήμανε ότι η «χριστιανοσύνη για τους Έλληνες αποτελεί ελπίδα για το μέλλον»
Τις ευχές τις έδωσε και η βουλευτής Άρια Αγάτσα κάνοντας λόγο για «σπουδαία γιορτή και ημέρα μνήμης» ενώ στην σημασία της επετείου αναφέρθηκε ο βουλευτής Μιχάλης Γιαννάκης.
«Είναι μια λαμπρή γιορτή και τιμάμε την Παναγία που έσωσε την πόλη» είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Γιώργος Μουλκιώτης ενώ ο πρώην βουλευτής Ανδρέας Κουτσούμπας ευχήθηκε: «Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και δύναμη, διότι χρειαζόμαστε δύναμη για να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη περίοδο που περνάμε και την ακόμα πιο δύσκολη που έρχεται».
Ευχές έδωσε το μέλος του Ε.Σ. του ΠΑΣΟΚ Άκης Βαγιάκος ο οποίος αναφέρθηκε στην σημαντική γιορτή και ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Θωμάς Θώδου που ευχήθηκε η Παναγία «να βάλει άλλη μια φορά το χέρι της να σώσει την Ελλάδα».
Τέλος ο πάτερ Χαράλαμπος αφού τόνισε ότι πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ημέρες για τον Ορχομενό είπε χαρακτηριστικά: «Η παναγία με την θαυμαστή επέμβασή της έσωσε τον τόπο και τους κατοίκους του από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής. Ευχαριστούμε το θεό και την Παναγία που ευλογούν και αγιάζουν τον τόπο διαχρονικά».
Φωτογραφίες απο το Viotia thivashop
Διαβάστε Περισσότερα »

Μία μικρή ελληνική πόλη σε αριθμούς συλλήψεων για τον Αύγουστο

Την στατιστική απόδοση της δραστηριότητας των Αστυνομικών Υπηρεσιών της χώρας, έδωσε στην δημοσιότητα το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της γενικότερης στρατηγικής που έχει χαραχτεί κατά της συνεχιζόμενης εγκληματικότητας. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, κατά τη διάρκεια του Αυγούστου 2011, από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη την επικράτεια συνελήφθησαν συνολικά 16.815 άτομα, έναντι 17.486 τον Ιούλιο. Ειδικότερα εξιχνιάστηκαν συνολικά 1.985 υποθέσεις , έναντι 2.173 τον Ιούλιο. Συγκεκριμένα, εξαρθρώθηκαν συνολικά 43 σπείρες , έναντι 52 τον Ιούλιο:
  • 23 σπείρες που διέπρατταν ληστείες-κλοπές-διαρρήξεις
  • 9 σπείρες που διακινούσαν ναρκωτικά
  • 3 σπείρες που διέπρατταν απάτες
  • 3 σπείρες που διέπρατταν πλαστογραφίες
  • 2 σπείρες διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών
  • 1 σπείρα που διέπραττε ανθρωποκτονίες
  • 1 σπείρα κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων
  • 1 σπείρα παράνομου τζόγου
Κατασχέθηκαν ενδεικτικά:
  • Ηρωίνη: 31 κιλά περίπου
  • Κοκαΐνη: 2 κιλά περίπου
  • Κάνναβη: 403 κιλά περίπου
  • Δενδρύλλια κάνναβης: 4.982
  • Δισκία ναρκωτικών: 7.622
  • Χρηματικό ποσό: 116.670 ευρώ, 42 δολάρια, 620 λίρες Τουρκίας και 13 λέβα
  • Μαχαίρια, γκλοπ κλπ.: 249
  • Κυνηγετικά όπλα: 76
  • Πιστόλια-περίστροφα, REPLICA , κρότου, κλπ: 75
  • Φυσίγγια: 13.731
  • Κλεψίτυποι Ψηφιακοί δίσκοι (CD – DVD): 11.177prionokordela.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Επιστροφή στα θρανία! Καλή σχολική χρονιά στα Ελληνάκια!


Επιστροφή στα θρανία! 

Νέα σχολική χρονιά χωρίς βιβλία

Στις σχολικές αίθουσες επιστρέφουν από σήμερα περίπου 1.300.000 μαθητές και 180.000 εκπαιδευτικούς, χωρίς ωστόσο να έχουν βιβλία λόγω των σημαντικών ελλείψεων.

Αντί για βιβλία οι μαθητές θα διαβάζουν τη σχολική ύλη από dvd τα οποία έχει δρομολογήσει να αποστείλει το υπουργείο Παιδείας, αλλά και από φωτοτυπίες.

Για να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις θα αξιοποιηθούν και τα περισσεύματα των βιβλίων και του διδακτικού υλικού των προηγουμένων ετών, ενώ θα χρησιμοποιηθούν και βιβλία που έχουν επιστραφεί από τους μαθητές.

Παράλληλα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δ. Ρέππας, στον οποίο ανήκει η αρμοδιότητα του Εθνικού Τυπογραφείου έδωσε εντολή και ξεκίνησε μέσα στο Σαββατοκύριακο η αναπαραγωγή 50.000 τευχών, δηλαδή δύο ανά κάθε μαθητή της γ΄τάξης του Γυμνασίου με τις πρώτες 40 σελίδες, πέντε μαθημάτων το κάθε τεύχος.

Στα άκρα είναι και η κόντρα της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου με τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Αγγελάρα, ο οποίος υποστηρίζει ότι την είχε ενημερώσει για το πρόβλημα με τα βιβλία.

«Το Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου του οποίου προΐσταται και στο οποίο προήδρευσε ο κ. Αγγελάρας, καθυστέρησε να εκδώσει την απόφασή του, παραβαίνοντας ρητή διάταξη του νόμου», ανέφερε η κ. Διαμαντοπούλου,.

«Λυπούμαι, αλλά είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω στη δημόσια δήλωση του κ. Αντιπροέδρου, και να υπενθυμίσω ότι η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα», δήλωσε η υπουργός Παιδείας.

Όποιος θέλει να έχει σε ψηφιακή μορφή τα βιβλία μπορεί να μπει στον ιστότοπο του Ψηφιακού Σχολείου.
.newsbeast.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ: 12χρονα παιδιά εθισμένα στο αλκοόλ!!


Τραγικές εικόνες 

12χρονα έχουν γίνει τύφλα από το πιοτό, μέρα-μεσημέρι!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μικρότερη της παρέας, μόλις 11 ετών, έπεσε αναίσθητη λίγο αργότερα, στο πίσω μέρος ενός σπιτιού, όχι μακριά από εκεί που μένει, και οι γείτονες της ειδοποίησαν τους γονείς της πως το παιδί τους είναι πεσμένο στο έδαφος και αναίσθητο, καθώς και ένα ασθενοφόρο για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο. 


Δυστυχώς η μικρή είναι σε κώμα, ενώ ακόμα ένα παιδί από την παρέα της υπέστη σοβαρό σοκ και βρίσκεται στην εντατική.

Οι αρχές είπαν πως εκτός από το περιστατικό με τα παιδιά που προκαλεί οργή, τους σόκαρε και η ποσότητα των άδειων μπουκαλιών από αλκόολ που βρήκαν λίγο πιο κάτω από το σημείο που βρέθηκε αναίσθητη η μικρή, και τώρα αναζητούν τον εγκληματία καταστηματάρχη που πούλησε αλκοόλ σε 12χρονα, και μάλιστα τόσο μεγάλη ποσότητα!! 

Όπως ήταν λογικό, ο καταστηματάρχης έγινε καπνός και αναζητείται!

Δείτε το βίντεο

από 24GR








Διαβάστε Περισσότερα »

Στείρι:Αγιασμός με κινητοποιήσεις!!!


Πραγματοποιήθηκε χθές η ανοικτή λαϊκή συνέλευση που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων δημοτικού σχολείου Στειρίου με την συμμετοχή του πατέρα Εμμανουήλ, του αντιδημάρχου Στειρίου κ. Στέφανου Παπαϊωάννου, των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Γιούλας Λουκά και Γιάννη Πάστρα, του προέδρου της τοπικής κοινότητας Στειρίου κ. Γεωργίου Χήνα και του τοπικού συμβούλου κ. Γιάννη Κουσκούκη.  Παρευρέθηκαν επίσης ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Λουκάς  Ζάκκας, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Δέσποινα Σπανούδη, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων του δημοτικού σχολείου Αράχωβας κ. Χαράλαμπος Αλμπάνης, ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου κ. Νώντας Κοτσικώνας, γονείς και αρκετοί κάτοικοι. 
Η συνέλευση ξεκίνησε με ενημέρωση από την πρόεδρο του συλλόγου κας Νικολέτα Μόσχου και ακολούθησαν τοποθετήσεις των αιρετών και του κόσμου. Ακούστηκαν διάφορες ιδέες και προτάσεις και αποφασίστηκαν οι εξής δράσεις για σήμερα Δευτέρα:
1.     Αγιασμός των μαθητριών και μαθητών του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Στειρίου στις 8,15 πμ. στο αύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου.
2.     Συμβολική κατάληψη του δημαρχείου από τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και κατοίκων του Στειρίου.
3.     Κάτοικοι και μαθητές θα πραγματοποιήσουν συμβολική κατάληψη της περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας και της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Βοιωτίας και θα αναπτύξουν τις θέσεις  και τις προτάσεις τους στον αντιπεριφερειάρχη κ. Γεώργιο Μουλκιώτη και στον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ.  Γεώργιο  Γκάρτζιος, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες μορφές διαμαρτυρίας που αποφασίστηκαν στη χθεσινή συνέλευση.
lamiastar.
Διαβάστε Περισσότερα »

Πεπονοδρομίες 2011 στο Λουτουφί( Video)

Ολοκληρώθηκαν οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις<< Γιορτή Πεπονιού στο Λουτουφί>> 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτουφίου  θέλοντας να προβάλει τα Αγροτικά προιόντα της περιοχής  δημιούργησε  και φέτος τις Πεπονοδρομίες 2011 και τα παιδιά του χωριού με πολύ χαρά  συμμετείχαν στην εκδήλωση. Την διοργάνωση βιντεοσκόπησε το  Viotia thivashop .gr 
Διαβάστε Περισσότερα »

Σήμερα το πρώτο κουδούνι!


ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!


Σήμερα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός σε όλα τα σχολεία της χώρας, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.


Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η φετινή σχολική χρονιά -να'ναι καλά το υπουργείο παιδείας- ξεκινά με προβλήματα, αφού τα βιβλία θα διανεμηθούν μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ