Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Mια εικόνα από το Σύνταγμα που ΔΕΝ θα ξεχάσω ΠΟΤΕ στη ζωή μου…

Mια εικόνα από το Σύνταγμα που ΔΕΝ θα ξεχάσω ΠΟΤΕ στη ζωή μου…Μια στιγμή που πραγματικά λίγο έλειψε να βάλω τα κλάματα, για το που έχουμε φτάσει.
Ένας πατέρας, γκρίζα μαλλιά, γύρω στα 50, κουρασμένο πρόσωπο, πετούσε πέτρες στους κουκουλοφόρους-αναρχικούς. Έκλαιγε… έκλαιγε από την στεναχώρια και απο τα νεύρα του.
Του λέω:
- Μην πετάς πέτρες, θα φας καμιά και δεν έχεις κράνος. Κάποιος σίγουρα θα σε περιμένει σπίτι.
- Με περιμένουν, αλλα ποιός θα τους ταϊσει. 4 παιδιά έχω ρε φιλε, 4 παιδάκια…. τι να κανω. Να τους πάω μάρμαρα να φάνε;
Του δίνω το κράνος μου που φόραγα καθώς έβγαζα φωτογραφίες.
- Πάρτο, του λέω εγώ έχω γονείς, δεν έχω παιδιά.
Πέρνει το κράνος
Φώναζε καθώς πέταγε μια-μια πέτρα:
-Αυτή για τα 4 ΠΑΙΔΙΑ μου!
-Αυτή για την ΓΥΝΑΙΚΑ μου!
-Αυτή για εμένα.
-Αυτή για το μέλλον ΟΛΩΝ μας!
-Γαμ…. να πεθάνετε μ…….
Δεν τον έβγαλα φωτογραφία. Το έκανε για αυτόν και όχι για να το δούμε όλοι.
Έχουμε φτάσει στον πάτο.
Αν δεν ξυπνήσουμε σύντομα είμαστε τελειωμένοι.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΔΕΙΤΕ: Ο άνθρωπος με ελεφαντίαση του όσχεου



Αυτή είναι η συγκινητική ιστορία του Γουέσλευ Γουόρεν Τζούνιορ, του οποίου το όσχεο πριν τρία χρόνια ήταν φυσιολογικό.

Μετά όμως συνέβη κάτι που οι γιατροί δεν μπορούν να εξηγήσουν και ο Γουόρεν πλέον υποφέρει από ελεφαντίαση του όσχεου.
Τριγυρνάει σε δημόσιους χώρους ελπίζοντας να μαζέψει χρήματα ώστε να υποβληθεί σε μία σπάνια και επικίνδυνη διαδικασία, η οποία μπορεί να είναι και η μοναδική του ελπίδα για μία φυσιολογική ζωή.
Ο Γουόρεν κουβαλάει πάντα ένα καφάσι μαζί του για να στηρίζει τα γεννητικά του όργανα. Μπορεί να αφοδεύσει μόνο σε μία συγκεκριμένη στάση του σώματος (πρέπει να χρησιμοποιεί οπωσδήποτε κουβά) και δεν μπορεί να ελέγξει τη ροή των ούρων του.
Ο Γουέσλευ Γουόρεν δεν έχει καταφέρει να παραμείνει σε καμία δουλειά από το 2009. Παλεύει κάθε μέρα με την κατάθλιψη.

Η μόνη επιλογή του πλέον είναι ο ευνουχισμός. «Θα ήθελα να είχα σχέση με μία γυναίκα» λέει, «θα έπρεπε να είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου».

Έτσι, οι γιατροί της Καλιφόρνια αποφάσισαν να δοκιμάσουν μία πειραματική διαδικασία για να αφαιρέσουν τον περισσευούμενο ιστό διατηρώντας τους όρχεις του Γουόρεν, αλλά θα κοστίσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια. Για να τελειώνει με όλα αυτά, ο Γουόρεν καταπίνει την υπερηφάνειά του και κάνει δημόσια έκκληση για βοήθεια.




 
http://xamaileonnews.blogspot.com
Διαβάστε Περισσότερα »

Έμεινες με 153 βο(υ)λευτές. Θα τηρήσεις ΜΙΑ φορά τον λόγο σου;


Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011, Γεώργιος Α. Παπανδρέου



«Αν μείνω με 153 βουλευτές , θα προσφύγω αμέσως στις κάλπες»…
Σάββατο 19 Ιουνίου 2010, Γεώργιος Α. Παπανδρέου
«Εγώ δεν κυβερνάω με 153-154 βουλευτές. Δεν θα καθήσω να με εκβιάζουν»
Ώρα να πας…
την χώρα σε ΕΚΛΟΓΕΣ. Εάν δεν το κάνεις ΑΜΕΣΑ σημαίνει οτι υπάρχει δόλος ώστε να ολοκληρώσεις το ‘ΕΡΓΟ’ που έχεις αναλάβει.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΒΙΝΤΕΟ- ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο 53χρονος ψυχορραγεί σε ένα παγκάκι του Συντάγματος



Αυτό που όλοι φοβόντουσαν δυστυχώς έγινε πραγματικότητα. 


Μία μεγαλειώδης συγκέντρωση κατέληξε σε τραγωδία αφού ένας 53χρονος άνθρωπος, μέλος του ΠΑΜΕ που μετείχε στη διαδήλωση ξεψύχησε τελικά στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.


Στο βίντεο που ακολουθεί...
ο άτυχος άντρας να είναι ξαπλωμένος σε ένα παγκάκι στην πλατεία Συντάγματος, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες πριν τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.
Διαβάστε Περισσότερα »

8 δισ. κοστολογούν μια ανθρώπινη ζωή!


Ένα νεκρό θρηνεί ο Έλληνας… 8 δισ. δώρο από την τρόικα και τους δανειστές για να “απαλύνει” τον πόνο μας… Δεν θέλουμε ούτε ένα ευρώ για τον άνθρωπο που έχασε τη ζωή του… Έπεσε μαχόμενος για την εργασία του, μαχόμενος για την αξιοπρέπειά του, μαχόμενος για τις επόμενες γενιές. Κι εσείς κοστολογείτε τη ζωή του με 8 δισεκατομμύρια ευρώ… ΝΤΡΟΠΗ! Σας τα επιστρέφουμε… Δεν θέλουμε τα λεφτά σας, θέλουμε να μην μας κλέβετε την πατρίδα, να μη μας αφαιρείτε την αξιοπρέπειά μας. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Διαβάστε Περισσότερα »

Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο


Το καταψήφισε η Λούκα Κατσέλη, με 153 βουλευτές το ΠΑΣΟΚ

Μετά από μια επεισοδιακή συνεδρίαση κατά την οποία ανέβηκαν οι τόνοι αρκετές φορές, το πολυνομοσχέδιο υπερψηφίστηκε με 154 ψήφους υπέρ. Η κυβερνητική βουλευτής Λούκα Κατσέλη καταψήφισε τελικά το άρθρο 37 (το οποίο ψηφίστηκε με 153 ψήφους υπέρ) και διεγράφη από την ΚΟ ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Διαδηλωτής καίγεται από μολότοφ


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Διαδηλωτής καίγεται από μολότοφΟι εικόνες σοκάρουν! Διαδηλωτής, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με το μπλοκ του ΠΑΜΕ, που συγκρούστηκε με τους κουκουλοφόρους, βρέθηκε στην… πορεία της μολότοφ και άρπαξε φωτιά το πόδι του. Όπως μπορείτε να δείτε στο φωτορεπορτάζ, υπέστη σοβαρά εγκαύματα…
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΤΣΑΡΑΣ
Ο διαδηλωτής, με το λευκό μπλουζάκι, απέχει μέτρα πολλά από το μπλοκ του ΠΑΜΕ.


Διαβάστε Περισσότερα »

Νεκρός και ο ένας γιος του Καντάφι


Νεκρός και ο ένας γιος του ΚαντάφιΝεκρός είναι, σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος του Καντάφι, Μοτασίμ, κατά τη μάχη που έγινε στη Σύρτη, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον πατέρα του και να γλιτώσει την αιχμαλωσία.

Σύμφωνα με το Reuters, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον έτερο γιο του Μουαμάρ Καντάφι
, Σαΐφ αλ Ισλάμ, να εγκαταλείπει τη Σύρτη με αυτοκινητοπομπή.

Ο πρωθυπουργός της Λιβύης κάλεσε τις αρχές της Αλγερίας να παραδώσουν στη Λιβύη τα μέλη της οικογένειας του Καντάφι που ζουν εκεί.
Διαβάστε Περισσότερα »

Νεκρός από ανακοπή καρδιάς ο 53χρονος

Μέλος του ΠΑΜΕ ήταν ο 53χρονος οικοδόμος και γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης του Βύρωνα, που έχασε την ζωή του από ανακοπή καρδιάς, όπως αναφέρει και το ανακοινωθέν του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».
Συγκεκριμένα, το ανακοινωθέν αναφέρει, ότι ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε από την Αίγλη Ζαππείου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, χωρίς σφυγμούς, χωρίς αναπνοή και με μυδρίαση, χωρίς όμως να φέρει τραύματα. Για περίπου 50 λεπτά προσπάθησαν οι γιατροί, όπως αναφέρει το ανακοινωθέν να τον φέρουν πίσω στην ζωή, αλλά μάταια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος βρισκόταν μέσα στο μπλοκ του ΠΑΜΕ, όταν ξέσπασαν τα επεισόδια και κάποια στιγμή αισθάνθηκε μία έντονη δυσφορία. Οι σύντροφοί του, τον μετέφεραν μέχρι την Αίγλη του Ζαππείου και από εκεί παρελήφθη από το ΕΚΑΒ στην κατάσταση που αναφέρει το ανακοινωθέν.

Διαβάστε Περισσότερα »

Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί τους κουκουλοφόρους




Οργισμένη ήταν η αντίδραση της γενικής γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα για τα επεισόδια στο Σύνταγμα και την επίθεση που δέχθηκε το μπλοκ του ΠΑΜΕ, το οποίο περιφρουρούσε τη μεγαλειώδη διαδήλωση.

Η κα Παπαρήγα έκανε λόγο για προσχεδιασμένη επίθεση που κάποιοι είχαν προαναγγείλει φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έκανε γνωστό πως σε διάφορα sites προαναγγέλλουν και νέες επιθέσεις ανθρώπων του ΚΚΕ. Ωστόσο, δήλωσε πως δεν πρόκειται να φοβηθούν γιατί είναι ιδεολόγοι και ανιδιοτελείς, ενώ όσοι επιτέθηκαν στο ΠΑΜΕ εξυπηρετούν μηχανισμούς.

Επίσης, από το στόχαστρο της κας Παπαρήγα βρέθηκαν και τα μέσα ενημέρωσης αναφέροντας συγκεκριμένα τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και τον ραδιοφωνικό σταθμό Κόκκινο, λέγοντας πως το πρώτο έκανε λόγο για εμφύλιο και ιδεολογικό πόλεμο ανάμεσα σε δύο τμήματα του κινήματος, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά.

Αναφορικά με τον σταθμό Κόκκινο σημείωσε πως το συγκεκριμένο ραδιόφωνο έλεγε πως δεν είναι ιδιοκτησία του ΠΑΜΕ το Σύνταγμα, κάτι που σημαίνει ότι χαιρετά τους κουκουλοφόρους στο Σύνταγμα.

"Κυβέρνηση, κόμματα, όσοι φοβούνται την ταξική πάλη μπορούν να την καταστείλουν, είτε με μαστίγιο και καρότο, είτε με παρακρατικούς μηχανισμούς. Η ταξική πάλη είναι ώριμη. Έχουμε εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό. Υπήρχαν άνθρωποι που δεν είχαν σχέση με ΚΚΕ ότι δε φεύγουμε. Με συγκίνησε που μου έλεγαν οι πολίτες μη φεύγετε", κατέληξε η κα Παπαρήγα.

newsit
Διαβάστε Περισσότερα »

Al Jazeera: VIDEO- ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ του νεκρού Muammar Gaddafi




Al Jazeera: VIDEO-  ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ του νεκρού Muammar Gaddafi
Το τέλος του Μουαμάρ Καντάφι σφραγίστηκε μαζί με την πτώση της γενέτειράς του, Σύρτης, στα χέρια της νέας ηγεσίας της Λιβύης.
«Ο Καντάφι σκοτώθηκε στα χέρια της επανάστασης» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου, δίνοντας τέλος στο «θρίλερ» που εκτυλίχθηκε με τις πληροφορίες περί τραυματισμού και σύλληψής του.
Ο συνταγματάρχης επιχείρησε να διαφύγει από τη Σύρτη με κονβόι που χτυπήθηκε από μαχητικά του ΝΑΤΟ.
Άνδρες της μεταβατικής ηγεσίας τον εντόπισαν αργότερα κρυμμένο σε αγωγούς αποχέτευσης και η τελευταία του κραυγή ήταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, «μην πυροβολείτε».
Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Al Jazeera στο οποίο φαίνεται το πτώμα του Καντάφι:
mediagate.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Νεκρός από ανακοπή καρδιάς τραυματίας διαδηλωτής - Βαρύ το κλίμα στον Ευαγγελισμό

2

- Ο 53χρονος ήταν οικοδόμος και συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ
- Με προκλητικό τρόπο οι κουκουλοφόροι κάνουν προβοκάτσια στην συγκέντρωση
-
- Τουλάχιστον 35 τραυματίες μεταξύ των οποίων ένας σοβαρά με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

 

Διαδηλωτές παραμένουν στην πλατεία Συντάγματος ενώ οι κουκουλοφόροι έχουν σκορπιστεί στα στενά και τους γύρω δρόμους. Αυτή την ώρα επικρατεί μία στάση αναμονής και από τους κουκουλοφόρους και τους αστυνομικούς.

Οι άνδρες της αστυνομίας περιφρουρούν την πλατεία Συντάγματος και προσπαθούν να μην αφήσουν τους κουκουλοφόρους να αναμειχθούν με τους υπόλοιπους διαδηλωτές.

Στον "Ευαγγελισμό εξακολουθεί να πηγαίνουν τραυματίες που έχουν δεχτεί πέτρες στο κεφάλι. Ανάμεσά τους ένας 45χρόνος συνδικαλιστής της ΔΕΗ.




Αστυνομικός τραυματίστηκε από βόμβα μολότοφ στην Φιλλελήνων
Αστυνομικός τραυματίστηκε από βόμβα μολότοφ στην Φιλλελήνων





ΩΡΑ 17:00 Αυτή την ώρα επικρατεί και πάλι ένταση στην κάτω μερια της πλατείας Συντάγματος. Βομβαρδισμένο τοπίο με τους διαδηλωτές να τρέχουν στους γύρω δρόμους και να πετούν πέτρες και μολότοφ. Το ΠΑΜΕ αποχωρεί από την Βουλή συντεταγμένα κατεβαίνοντας από την Πανεπιστημίου. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα και κάνουν επιχείρηση "εκκαθάρισης" της πλατείας.



Την ίδια ώρα το ΔΝΤ εκφράζει την ανησυχία του για τα επεισόδια που συμβαίνουν στην Ελλάδα.



ΩΡΑ 16:50 Νέα ένταση στη Φιλελλήνων
ΩΡΑ 16:50 Νέα ένταση στη Φιλελλήνων



Ένας από τους τραυματίες είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Επισήμως, από τον Ευαγγελισμό μιλούν για 35 με 40 τραυματίες.

Όπως δήλωσε στο Νewsit o Σταύρος Φλέγκας, Συντονιστής των Εθελοντών Γιατρών στο εξωτερικό ιατρείο που έχει στηθεί στο Σύνταγμα "εμείς ήμασταν στην άλλη άκρη της πλατείας και μας φώναξε ο κόσμος οτι υπάρχει βαρύ περιστατικό. Και οταν φτάσαμε στο περιστατικό, ήταν εμφανή τα σημάδια από την πτώση που είχε συμβεί. Προσπαθήσαμε να τον ακινητοποιήσουμε και να τον σταθεροποιήσουμε και μετα σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ προγραμματίσαμε τη μεταφορά του. Ο άνθρωπος δε ξέρω που πάγαινε αλλά αυτο θα πρέπει να το πείτε. Υπάρχει μια καφετέρια στο στέγαστρο της οποίας πάνε και περπατάνε διαδηλωτές. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο, εκεί πάνω δεν πρέπει να ανεβαίνει ο κόσμος γιατί θα πέσει κόσμος κάτω και θα σκοτωθεί μόνος του. Ο άνθρωπος που έπεσε δεν είναι νεαρός αλλά κάποιας ηλικίας γύρω στα 55".










Γύρω από την πλατεία Συντάγματος δεκάδες τραυματίες με τους γιατρούς να απευθύνουν έκκληση να περάσουν ασθενοφόρα.

ΩΡΑ 16:03
ΩΡΑ 16:03

ΩΡΑ 15:50 Δεκάδες τραυματίες στον Ευαγγελισμό. Πολλοί με εγκαύματα από μολότοφ
ΩΡΑ 15:50 Δεκάδες τραυματίες στον Ευαγγελισμό. Πολλοί με εγκαύματα από μολότοφ



ΩΡΑ 15.35 Η πλατεία Συντάγματος είναι μοιρασμένη στα δυο. Από την πάνω πλευρά το ΠΑΜΕ και από την κάτω πλευρά αριστεριστές ενώ προς την Σταδίου κινούνται δεκάδες κουκουλοφόροι. Πίσω από τον μεταλλικό φράχτη έχουν μεταφερθεί ελαφρά τραυματίες και σύμφωνα με όσους βρίσκονται στο Σύνταγμα, κανείς δεν θα επιτρεψει σε εκείνους που θέλουν το χάος να αμαυρώσουν την για δεύτερη ημέρα εντυπωσιακή συγκέντρωση.
Διαβάστε Περισσότερα »

Αντιστάθηκε ως το τέλος ο Καντάφι

Ο άνδρας που συνέδεσε το όνομά του με τη νεότερη ιστορία της Λιβύης σήμερα είναι νεκρός, όπως επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου της Λιβύης, Αμπντούλ Χαφίζ Γόγκα.
Επίσης, η νέα ηγεσία της Λιβύης ενημέρωσε τις ΗΠΑ για το θάνατο του Μουαμάρ Καντάφι, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους.
Ο Μουαμάρ Καντάφι επί 42 χρόνια βρισκόταν στο τιμόνι της πλούσιας πετρελαϊκής αφρικανικής χώρας. Το 1969 ο νεαρός επαναστάτης ανέβηκε στην εξουσία εκδιώκοντας το Λίβυο βασιλιά Ίντρις.
Ο 27χρονος Καντάφι ηγήθηκε τότε της λιβυκής επανάστασης, που έφερε κοσμικές αλλαγές στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας, διαμορφώνοντας ένα καθεστώς λιγότερο δεμένο στον ισλαμισμό.
Την αμφιλεγόμενη προσωπικότητά του, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρόναλντ Ρίγκαν, είχε χαρακτηρίσει «λυσσασμένο σκυλί της Μέσης Ανατολής».
Το 1975, ο Καντάφι συνόψισε την πολιτική του φιλοσοφία στο γνωστό «Πράσινο Βιβλίο: Η λύση στα προβλήματα της Δημοκρατίας: Η κοινωνική βάση της Τρίτης Παγκόσμιας Θεωρίας».
Πολέμιος της Δύσης, συνέδεσε το όνομά του με την αεροπειρατεία στο Λόκερμπι, ενώ οι φλογεροί λόγοι του πάντα στοχοποιούσαν τον δυτικό ιμπεριαλισμό, που καταλήστευε τις πλουτοπαραγωγικές πρώτες ύλες του Τρίτου Κόσμου.
Το τέλος για την 40χρονη εξουσία του, που είχε εκφυλιστεί σε ένα σκληρό απολυταρχικό καθεστώς, ήρθε τον περασμένο Αύγουστο, όταν εγκατέλειψε την πρωτεύουσα Τρίπολη. Δύο μήνες μετά και αφού τον καταδίωκαν οι αντικαθεστωτικοί, το ΝΑΤΟ και τρεις μυστικές υπηρεσίες, σήμερα φέρεται να άφησε την τελευταία του πνοή, βαριά τραυματισμένος, κοντά στη γενέτειρά του, τη Σύρτη.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ανεξέλεγκτος πόλεμος ΠΑΜΕ-κουκουλοφόρων

-Μάχες σώμα με σώμα διαδηλωτών και κουκουλοφόρων - Μολότοφ και πέτρες
-Χιλιάδες κόσμος παραμένει στο Σύνταγμα και το ΠΑΜΕ εξακολουθεί να περιφρουρεί τη Βουλή
-Τα επεισόδια εκτείνονται μέχρι χαμηλά στην Καραγιώργη Σερβίας

ΩΡΑ 15:15 Το ΠΑΜΕ απομονώνει άτομα και τα παραδίδει στην αστυνομία.

ΩΡΑ 15:10 Μπροστά από την Μεγάλη Βρετανία βρίσκονται συγκεντρωμένοι από την μία μεριά τα μέλη του ΠΑΜΕ και από την άλλη οι κουκουλοφόροι ενώ είναι περικυκλωμένοι από τους άνδρες των ΜΑΤ.

Από νωρίς το πρωί, χιλιάδες διαδηλωτές βρίσκονταν μπροστά από την Βουλή είχαν κατακλύσει τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα χωρίς να έχει ανοίξει ρουθούνι. Όμως λίγο πριν τις τρεις οι κουκουλοφόροι ανέλαβαν να παίξουν το καταστροφικό τους έργο.








Προσπάθησαν να ανέβουν την Γεωργίου αλλά τους απώθησαν τα μέλη του ΠΑΜΕ. Από εκείνη την ώρα μέχρι και τώρα γίνονται μάχες σώμα με σώμα και πέφτουν μολότοφ και πέτρες ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν σοβαρά τραυματία. Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΕΣ ο διαδηλωτής έπεσε από μεγάλο ύψος και φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.



Η ένταση είναι συνεχής και παροτι απωθήθηκαν από τα μέλη του ΠΑΜΕ, οι κουκουλοφόροι επιμένουν να τους ρίχνουν πέτρες αλλά και μολότοφ προσπαθώντας να χαλάσουν το ειρηνικό κλίμα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Καντάφι είναι νεκρός,λένε οι αντικαθεστωτικοί


Υπέκυψε στα τραύματά του

Νεκρός είναι ο πρώην ισχυρός άνδρας της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι, σύμφωνα με έναν επικεφαλής του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου.

Ο Καντάφι υπέκυψε στα τραύματά του, είπε ο εκπρόσωπος των αντικαθεστωτικών, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ενώ τραυματίστηκε κατά τη σύλληψή του κοντά στη Σύρτη.

Η πληροφορία πάντως δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί από καμία άλλη πηγή.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος του Μεταβατικού Συμβουλίου της Λιβύης είχε ανακοινώσει τη σύλληψη του Καντάφι περιγράφοντας μάλιστα και λεπτομέρειες όπως ότι ο Συνταγματάρχης επιχειρούσε να διαφύγει με αυτοκινητοπομπή από τη Σύρτη- την ώρα που την καταλάμβαναν οι αντικαθεστωτικοί- και πως όταν τον εντόπισαν φώναζε «Μην πυροβολείτε».

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το ΝΑΤΟ δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε την πληροφορία της σύλληψης, με τη βορειοατλαντική συμμαχία να ανακοινώνει πως εξετάζει τις ανακοινώσεις σχετικά με την τύχη του Καντάφι.

Σύμφωνα πάντα με το Μεταβατικό συμβούλιο, ο πρώην εκπρόσωπος του Καντάφι Μούσα Ιμπραήμ συνελήφθη ενώ ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων Αμπού Μπακρ Γιουνούς Τζαμπε είναι επίσης νεκρός.
Διαβάστε Περισσότερα »

Κουκουλοφόροι συμπλέκονται με την ομάδα περιφρούρησης του ΠΑΜΕ

Εκτεταμένα επεισόδια γίνονται αυτή την στιγμή με ομάδα κουκουλοφόρων που θέλησε να σπάσει την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ. Ομάδες αντιεξουσιαστών πετούν πέτρες  και βόμβες μολοτοφ προς τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ. Δακρυγόνα πέφτουν στο σημείο, ενώ γίνονται μάχες σώμα με σώμα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Θήβα:Φωτορεπορτάζ απο την χθεσινή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία


















http://viotiashop.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ