Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Δεν μπόρεσε Λεβαδειακός – ΟΦΗ 0-2



Δεν μπόρεσε να πετύχει τη νίκη που θα τον έβαζε με πολύ καλές πιθανότητες στο κόλπο για την παραμονή στην κατηγορία ο Λεβαδειακός, που δεν πήρε τίποτα από ένα ματς το οποίο ήταν υποχρέωσή του να κερδίσει. Οι παίκτες του Παράσχου έφτιαξαν φάσεις και θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει, όμως εκτέθηκαν πολλές φορές στην άμυνα και το πλήρωσαν με μία οδυνηρή ήττα.
Αδύναμος κρίκος: Οι παίκτες του Λεβαδειακού προσπαθούσαν να παίξουν σε όλο το ματς με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, όμως δεν βγήκε σε καμία φάση κάτι καλό. Ο Ελληνας επιθετικός ήταν καλά κλεισμένος και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο και βοηθήσει ουσιαστικά με την παρουσία του στην μεγάλη περιοχή.
Ο Λεβαδειακός είχε την υπεροχή, αλλά ο ΟΦΗ την ουσία και με γκολ των Παπουλή και Μάντζιου έφυγε με τη νίκη (2-0) από τη Λιβαδειά. Δείτε τα γκολ και στιγμιότυπα από την αναμέτρηση.Ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Λιβαδειάς
Διαιτητής: Χ. Καλογερόπουλος
Βοηθοί: Φ. Ελευθερίου, Α. Γρεβένης
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κόρμπος (46′ Ναπολεόνι), Μελισσάς, Ζαουί (63′ Πόποβιτς), Φαβάλι, Σουμπίνιο (72′ Βασιλείου), Παπαδόπουλος
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Τζ. Λόπεθ (80′ Χ. Λόπεθ), Βερόν, Μπούρμπος, Μάντζιος, Γαλανόπουλος (70′ Μπόντορ), Κάλαϊτζιτς, Παπουλής, Πίτσος, Σίσιτς (87′ Καμπάνταης), Σόουζα
Σκόρερ: 33′ Παπουλής
Κίτρινες κάρτες: Φαβάλι, Ναπολεόνι, Μουλόπουλος / Μπούρμπος, Πίτσος, Μπόντορ
Ανασκόπηση αγώνα
Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, καθώς πίεσε τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ μέσα στο πρώτο μισάωρο. Τελικά, μόλις στην πρώτη του φάση μπροστά από την εστία του Κυριακίδη, ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 33ο λεπτό, ο Μάντζιος βρήκε με κάθετη πάσα τον Παπουλή (καλυπτόταν από τον ξεχασμένο Μελισσά), ο οποίος με ιδανικό πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κυριακίδη, κάνοντας το 0-1.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με δύο καλές ευκαιρίες για το Λεβαδειακό, αλλά ο Κάρολ είπε «όχι» σε Ζαουί και Σουμπίνιο.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δύο τεράστιες χαμένες ευκαιρίες από τον Μάντζιο, αλλά τελικά το γκολ για τον Έλληνα επιθετικό ήρθε στο 67ο λεπτό, όταν νίκησε από το σημείο του πέναλτι τον Κυριακίδη. Την εσχάτη των ποινών είχε καταλογίσει σωστά ένα λεπτό νωρίτερα ο Καλογερόπουλος, όταν ο Μουλόπουλος ανέτρεψε τον Παπουλή μέσα στην περιοχή.
Δεν ακολούθησαν πολλές φάσεις μέχρι το τέλος του ματς, με συνέπεια να διατηρηθεί το 0-2 και ο ΟΦΗ να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο.
Πού κρίθηκε το παιχνίδι
Στην αποτελεσματικότητα του ΟΦΗ, αλλά και στην πολύ καλή εμφάνιση του Κάρολ.
Η συνέντευξη Τύπου
Στατιστικά αγώνα

Το φιλμ του αγώνα
33′ ΓΚΟΛ Εξαιρετική κάθετη πάσα του Μάντζιου για τον Παπουλή, που με ωραίο πλασέ νικάει τον Κυριακίδη για το 0-1.
38′ Ο Ζαουί αποφεύγει δύο αντιπάλους, αλλά δεν μπορεί να νικήσει από κοντά τον Κάρολ, που διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ.
42′ Ωραία ενέργεια του Σουμπίνιο από αριστερά, που δοκιμάζει ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Κάρολ αποκρούει εντυπωσιακά.
54′ Ο Μάντζιος βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κυριακίδη, αλλά ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού κάνει σπουδαία απόκρουση.
58′ Ο Μάντζιος χάνει απίστευτη ευκαιρία, αφού μέσα από τη μικρή περιοχή σουτάρει πάνω από τα δοκάρια.
66′ Ο Μουλόπουλος ανατρέπει τον Παπουλή και σωστά ο Καλογερόπουλος δίνει πέναλτι.
67′ ΓΚΟΛ Ο Μάντζιος εκτελεί εύστοχα το πέναλτι και ο ΟΦΗ κάνει το 0-2.
71′ Πλασέ του Λισγάρα από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ