την πορεία της ομάδας με την οποία δοξάστηκε: από την ακμή στην παρακμή και στα χρέη στο Δημόσιο. Η ΚΑΕ Άρης όμως «καθάρισε», ο εκείνος όχι.
Ήρθε στην Ελλάδα κάπου στα μέσα της 10ετίας του 1980. Ακριβώς τη στιγμή που ο Άρης του Ιωαννίδη, του Γιαννάκη και του Γκάλη μεσουρανούσε. Μαζί με τον Λευτέρη (ή Σλόμπονταν) Σούμποτιτς και τον Μπάνε Πρέλεβιτς του ΠΑΟΚ γίνονται από τους πρώτους που... βρίσκουν τις ελληνικές ρίζες τους και παίρνουν ελληνικά διαβατήρια.
Φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα από το 1987 έως το 1997. Γίνεται η εμβληματική μορφή στη ρακέτα του «αυτοκράτορα», δίδυμο με τον Μιχάλη Λυπηρίδη στις θέσεις 4-5. Στα επτά χρόνια που παρέμεινε στον Άρη κέρδισε τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδας (1988, 1989, 1990, 1991), τέσσερα Κύπελλα Ελλάδος (1988, 1989, 1990, 1992) και ένα Κύπελλο Κόρατς, το 1993, όταν ο Άρης (χωρίς Ιωαννίδη και Γκάλη πια) κερδίζει στο Τορίνο την Εφές Πίλσεν.
Όπως όλα τα ωραία έχουν πάντα ένα τέλος, έτσι είχε και η σχέση του Μισούνοφ με τον Άρη. Φεύγει το 1994, όταν ο σύλλογος έχει αρχίσει να χάνει την αίγλη του παρελθόντος, χάνει τα σκήπτρα και αρχίζει να έχει οικονομικά προβλήματα.
Επόμενοι σταθμοί του ο Ηρακλής, η Σιένα και η Gostivar Nikol Fert.
Με τον Λευτέρη Σούμποτιτς
Σιγά σιγά, αποσύρεται από την ενεργό δράση και από τη δημοσιότητα. Το όνομά του ακούστηκε ξανά τον Ιούλιο του 2004 αλλά όχι για καλό. Τον συνέλαβαν στο Παλαιό Φάληρο ως μέλος σπείρας που εξέδιδε πλαστές πιστωτικές κάρτες. Μαζί του συλλαμβάνονται η φίλη του και άλλοι δυο άνδρες. Στην κατοχή τους, εκτός από τις πλαστές κάρτες, βρέθηκαν ναρκωτικά και 10.000 ευρώ.
Τα μπλεξίματά του με το νόμο δε σταμάτησαν εκεί. Το Σεπτέμβριο του 2009 συλλαμβάνεται ξανά, ως μέλος σπείρας κύκλωμα πλαστογράφων, που εξαπατούσε τράπεζες και έπαιρνε δάνεια με πλαστά δικαιολογητικά. Αυτή τη φορά, βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη. Στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο αντιαρματικές ρουκέτες, όπλα και δεκάδες πλαστά έγγραφα, σφραγίδες και ταυτότητες.
Σούμποτιτς, Μισούνοφ, Γκάλης, Γιαννάκης, Φιλίππου
Στην απολογία του υποστήριξε ότι το οπλοστάσιο που είχε στην κατοχή του, το είχε παραλάβει από φίλο του που πέθανε (δραστηριοποιούνταν σε κυκλώματα προστασίας νυχτερινών κέντρων), με σκοπό να το φυλάξει.
Καταδικάστηκε σε 10ετή φυλάκιση αλλά δυο χρόνια μετά, τον Νοέμβριο του 2011, αποφυλακίστηκε, καταβάλλοντας εγγύηση 5.000 ευρώ και με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
«Επιστρέφει» στη δημοσιότητα τώρα γιατί το όνομά του είναι ανάμεσα στους 4.152 μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου. Χρωστά 305.011 ευρώ, αλλά με τις προσαυξήσεις, το ποσό έχει φτάσει τις σχεδόν 615.000 ευρώ.
πηγή:newsit.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου