Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Μπαράζ διαρρήξεων χθες στη Λαμία



Τουλάχιστον 4 σπίτια "άνοιξαν" χθες νωρίς το βράδυ στη Λαμία...

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο κρούσματα σημειώθηκαν στην περιοχή του Αφανού και άλλα δυο στη Μεγάλη Βρύση.

Οι "επισκέψεις" των δραστών έγιναν μεταξύ 18.00΄ - 20.00΄, την ώρα που οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν. Οι κάτοικοι στον Αφανό και στη Μεγάλη Βρύση έβλεπαν αστυνομικούς με μηχανές και περιπολικά να πηγαινοέρχονται χωρίς να ξέρουν τι συμβαίνει.

Οι αστυνομικοί αναζητούσαν ένα μαύρο skoda octavia με φιμέ τζάμια στο οποίο επέβαιναν τουλάχιστον 2 άτομα, χωρίς όμως τελικά να καταφέρουν να το εντοπίσουν.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν "χτύπησαν" και άλλα σπίτια ή καταστήματα, αλλά ούτε και τι πήραν από αυτά που διέρρηξαν. Πάντως το ένα από τα σπίτια στη Μεγάλη Βρύση οι ιδιοκτήτες το βρήκαν άνω κάτω, αφού δεν είχαν αφήσει τίποτα στη θέση του.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε ένα από τα σπίτια που διέρρηξαν, ξέχασαν ή τους έπεσε το κατσαβίδι με το οποίο διέρρηξαν τον αφαλό της πόρτας, το οποίο βρήκαν οι αστυνομικοί.

Παρακαλούμε τους αναγνώστες, εάν το επιθυμούν, να μας ενημερώνουν είτε με mail στο: info@lamiareport.gr είτε τηλεφωνικά στα 22310 66155 ή 6979975000 για οτιδήποτε γίνεται στη γειτονιά τους ή σε βάρος συγγενικών τους προσώπων, έτσι ώστε να καταγράφονται και να αναρτώνται τέτοιου είδους κρούσματα, αφού η αστυνομία δεν τα δίνει στη δημοσιότητα, εάν δεν υποβληθούν μηνύσεις από τα θύματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υποβάλλονται μηνύσεις.
 lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ