Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον αδερφό της!

Η 19χρονη Ηρακλιώτισσα έπεφτε θύμα κακοποίησης από την ηλικία των 14 ετών! Η 19χρονη Ηρακλιώτισσα έπεφτε θύμα κακοποίησης από την ηλικία των 14 ετών!
Με τον τρόμο ζούσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι μία 19χρονη, η οποία σύμφωνα με την κατάθεσή της έπεφτε επανειλημμένα από την ηλικία των 14 ετών θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την οικογένειά της!
 
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η νεαρή στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, το αρρωστημένο μαρτύριό της ξεκίνησε με τη σεξουαλική κακοποίησή της από τον αδερφό της, για να πάρουν στη συνέχεια σειρά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας, τα οποία την έβριζαν και την χτυπούσαν, αφήνοντάς την για τιμωρία χωρίς τροφή και νερό σε ένα σκοτεινό δωμάτιο!  Η αρχή φέρεται να έγινε όταν η νεαρή κοπέλα ήταν 14 ετών. Τότε, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η ίδια, ο αδερφός της την μετέφερε σε ένα ερειπωμένο σπίτι, όπου στη συνέχεια ασέλγησε εις βάρος της. Η κακοποίηση συνεχίστηκε κατ' εξακολούθηση, με την ανήλικη κοπέλα να κρατά το αρρωστημένο έγκλημα ως επτασφράγιστο μυστικό. 
 
Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα “Πατρίς” τη μαρτυρική ζωή της νεαρής κοπέλας, η οποία ήταν ένα πραγματικό κολαστήριο, γεμάτο καψώνια, κακοποιήσεις και προπηλακισμούς, αποκάλυψε η γιαγιά της, στην οποία είχε εκμυστηρευτεί τα όσα της είχε κάνει ο αδερφός της. Ο 24χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζει η αδερφή του. Ωστόσο, το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για την κατηγορία της αιμομιξίας. 
 
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ