Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Έπιασε τη συζυγό του και τον εραστή της μέσα από τον υπολογιστή του !!!


Οι υποψίες που είχε ένας Μυτιληνιός επιχειρηματίας, για το ότι η σύζυγός τους διατηρούσε παράνομη σχέση με τρίτο πρόσωπο, επαληθεύτηκαν δυστυχώς με το χειρότερο τρόπο.
Ο απατηθείς σύζυγος είχε τις υποψίες εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά δεν μπορούσε να πιστέψει, ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα.

Ώσπου κάποιος φίλος του, τον συμβούλεψε, πως μπορεί να «παγιδέψε» τη σύζυγό του μέσω του υπολογιστή του, για να μάθει αν πράγματι συμβαίνει κάτι.

Έτσι, ενεργοποίησε κάποιο πρόγραμμα συνομιλίας με βίντεο και ήχο από τον υπολογιστή του, αφήνοντάς τον ανοιχτό, σε σύνδεση με τον υπολογιστή που είχε στην επιχείρησή του.

Την πρώτη κιόλας ημέρα που έφυγε από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του, είδε μέσω του υπολογιστή του τη σύζυγό του να συνομιλεί στο κινητό της τηλέφωνο, αλλά η ποιότητα του ήχου ήταν πολύ χαμηλή και δεν μπορούσε να καταλάβει, αν όντως συνέβαινε κάτι ύποπτο.

Πέρασε σχεδόν μία εβδομάδα, χωρίς να υποπέσει στην αντίληψή του κάτι το επιλήψιμο.
Ώσπου μία ημέρα δέχθηκε την επίσκεψη ενός εμπορικού αντιπροσώπου από την Αθήνα και ενημέρωσε τη συζυγό του ότι θα αργούσε να επιστρέψει στο σπίτι τους, γιατί θα έτρωγε έξω με το συνεργάτη του.

Η συνέχεια όμως της ημέρας αυτής, ήταν πολύ δυσάρεστη.

Οι δύο άνδρες βγήκαν για φαγητό και στη συνέχεια επέστρεψαν μαζί στην επιχείρηση του Μυτιληνιού, προκειμένου να κάνουν κάποιες εμπορικές εργασίες.

Εκεί χρειάστηκε να δουν στον υπολογιστή, κάποια στοιχεία της επιχείρησης.
Και δυστυχώς, όταν κάθισαν μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή ο οποίος ήταν σκόπιμα ανοιχτός, έπαθαν σοκ από την εικόνα που αντίκρυσαν.
Η σύζυγος του επιχειρηματία, πρωταγωνιστούσε μέσα στο σπίτι τους, σε σκηνές «απείρου κάλλους» με τον εραστή της !!!

Φυσικά όπως όλοι καταλαβαίνετε ο σύζυγός της βγήκε εκτός εαυτού και ήταν έτοιμος να επιστρέψει στο σπίτι του, για να λυντσάρει τη σύζυγό του και τον εραστή της.
Η παρουσία όμως του συνεργάτη του ήταν καταλυτική, αφού στην αρχή τον ηρέμησε και στη συνέχεια πήραν μαζί το δικηγόρο του για τα περαιτέρω.

Το γεγονός αυτό, είναι γνωστό ανάμεσα στο στενό φιλικό τους περιβάλλον.

Για μία ακόμα όμως φορά αποδεικνύεται, ότι η τεχνολογία μπορεί να μας προσφέρει θαύματα, αλλά παράλληλα πολλές φορές, αποδεικνύεται και αρκετά αποκαλυπτική και επικίνδυνη !!!

http://www.tragiko.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ