Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Απάντηση της Ε.Α.Β. σε ανάρτηση στο blog της zougla.gr


Ανακοίνωση εξέδωσε η Ε.Α.Β. Α.Ε. σχετικά με ανάρτηση που έγινε στις 19:34 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο blog της zougla.gr, με τίτλο «ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΣΗ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΑΒ ΤΑΣΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ».



Η Διοίκηση της ΕΑΒ Α.Ε. ενημερώνει σχετικά με επιστολή που αναρτήθηκε στο blog στις 28/01/2012:

«Οι πληροφορίες "διά απόλυση" του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ε.Α.Β. Α.Ε. είναι αβάσιμες, αναληθείς και κακόβουλες και αυτό αποδεικνύεται από το ότι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης όλων των κυβερνήσεων και των αρμοδίων Υπουργών τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Ο λόγος της οκταετούς παραμονής της Διοίκησης της Ε.Α.Β. Α.Ε. που συμβαίνει για πρώτη φορά από ιδρύσεώς της έως σήμερα, οφείλεται σε πραγματικά οικονομικά δεδομένα, σε έντιμη και διαφανή διαχείριση, που προφανώς ενοχλεί προσωπικά και ενδεχομένως επιχειρηματικά συμφέροντα.

Η παραμονή του Διευθύνοντος Συμβούλου δεν εξαρτάται από κάποιες "άκρες" αλλά από ικανή και έντιμη διαχείριση όπως αυτή εμφανίζεται στους ισολογισμούς της εταιρείας και μάλιστα σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα αλλά και καλές σχέσεις με τους εργαζομένους.

Η επιτυχής εμπορική εξαγωγική στρατηγική της έχει διασφαλίσει υπογεγραμμένες συμβάσεις σε ποσοστό 55% με πελάτες του εξωτερικού επί του συνόλου του υπάρχοντος φορτίου εργασίας ύψους 830 εκ. ευρώ. Επίσης, θα πρέπει να επισημανθεί ότι η εταιρεία για πρώτη φορά στα χρονικά της έχει επιτύχει πρωτογενές πλεόνασμα και πάλι σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.

Οι απολύτως ψευδείς και άκρως συκοφαντικές "δήθεν" αποκαλύψεις δεν επηρεάζουν τις αποφάσεις ούτε την περαιτέρω ομαλή επιτυχή πορεία της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας. Η εταιρεία κάτω από την παρούσα ηγεσία της είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει το μέλλον της και να διαφυλάξει τα συμφέροντα των εργαζομένων και των εντολοδόχων μετόχων της».

Τανάγρα 30/01/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ