Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

O Τ. Γέραλης γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Στερεάς

Με… μεγάλα όνειρα ξεκινά ο νέος γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδος Τάσος Γέραλης,  που ανέλαβε ουσιαστικά από σήμερα καθήκοντα μετά το θάνατο του μέχρι πρόσφατα γραμματέα της, Γιάννη Μπούρα.Κι αυτό καθώς με την πρώτη δήλωσή του καλεί «τους  ψηφοφόρους,  τους  φίλους, τα μέλη, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κι όλους  τους πολίτες ανεξάρτητα από τις ενστάσεις,  να δώσουν τη  μάχη για αλλαγή πορείας, για να οδηγήσουμε  την χώρα σε  προοδευτική έξοδο από την κρίση»!
Εκτός από… όνειρα, ο κ. Γέραλης  τα βλέπει όλα και πολύ… αισιόδοξα: Δεν βλέπει ή κάνει ότι δεν βλέπει ότι οι οργανώσεις του κόμματος είναι άδειες και αραχνιασμένες  και  ότι τα γκάλοπ δείχνουν το ΠΑΣΟΚ με μόλις 12% : Αυτός κάνει λόγο για πολίτες που απλώς έχουν… ενστάσεις! Τέλος πάντων ας μείνουμε μέχρις εδώ, πρώτη δήλωσή του είναι άλλωστε…
Πάντως ο νέος γραμματέας -που μετέχει στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ –  ορίστηκε με ομόφωνη απόφαση από τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής στην Λαμία. Κατάγεται από την περιοχή της Κύμης και είχε δηλώσει  υποψηφιότητα για την θέση του Δημάρχου Κύμης -Αλιβερίου.
Αναπληρώτρια Γραμματέας είναι η κα. Ρόζη Καραβά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ