Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο απο το Ε.Κ. Λιβαδειάς


Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο απο το Ε.Κ. Λιβαδειάς
Σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην Αθήνα στην πλατεία Συντάγματος καλεί το λαό της Λιβαδειάς και της ευρύτερης περιοχής το Εργατικό Κέντρο.
«Όλοι μαζί, άνεργοι και εργαζόμενοι πρέπει να δείξουμε την αντίθεσή μας στην κατάργηση κάθε ανθρώπινου δικαιώματος που παράγεται μέσα από το νέο μνημόνιο, που είναι το πλέον απάνθρωπο τερατούργημα που έχει δημιουργηθεί ενάντια στον λαό, καταργώντας κάθε έννοια δικαίου, καταλύοντας στην κυριολεξία το Σύνταγμά μας και τη λαϊκή βούληση, καταργώντας όλους τους δημοκρατικούς θεσμούς και βάζοντας σε αμφισβήτηση ακόμη  και  την ανεξαρτησία της χώρας», τονίζει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς Γιάννης Σταθάς.
Απαραίτητη θεωρεί την παρουσία όλων ο γραμματέας του Ε.Κ. Γιώργος Καρβούνης επισημαίνοντας ότι η συμμετοχή στους αγώνες «είναι απαραίτητη για τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, σε εφαρμογή της συνταγματικής επιταγής που λέει οτιη εφαρμογή του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων».
Το Ε.Κ. Λιβαδειάς σε σχετική ανακοίνωση κάνει γνωστό ότι για την Αθήνα θα αναχωρήσουν λεωφορεία την Κυριακή στις 8 το πρωί από τη Παραλία Διστόμου και στις 8:30 από το Εργατικό Κέντρο.
«Όλη μαζί για την ανατροπή αυτής της κατοχικής κυβέρνησης, όπως και των επόμενων κυβερνήσεων που θα θελήσουν να εφαρμόσουν αυτά τα απάνθρωπα μέτρα», καταλήγει το Ε.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ