Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Λεβαδειακός:Το ποδοσφαιρικό θαύμα!!!!

Με ποδοσφαιρικό θαύμα μοιάζει αυτό που έχει πετύχει ο Λεβαδειακός τη φετινή περίοδο.
Μία ομάδα που μπήκε από το παράθυρο στη Σούπερ Λίγκα και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου δεν γνώριζε σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόταν, κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό με τη συμπλήρωση των 2/3 των αγώνων πρωταθλήματος. 
Ο Λεβαδειακός με τη δεύτερη κολλητή νίκη επί του Παναιτωλικού, ουσιαστικά «καθάρισε» μια καλή την υπόθεση παραμονής, όχι μόνο διότι απομακρύνθηκε τέσσερις βαθμούς από τους διώκτες του έχοντας και δύο ματς λιγότερα, αλλά γιατί η ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Παράσχος πείθει για τη δυναμική της ακόμα και τους αντιπάλους της.
Από το πρώτο κιόλας παιχνίδι του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα, άπαντες παραδέχονταν την υψηλή ποιότητα του ρόστερ του Λεβαδειακού. Ωστόσο, τα συνεχή παιχνίδια Τετάρτη - Κυριακή καθιστούσαν εξαιρετικά δύσκολο το έργο του Παράσχου και των παικτών του. Αυτός άλλωστε ήταν και ο σημαντικότερος λόγος που ο Λεβαδειακός (μαζί με τη Δόξα Δράμας) ήταν ακλόνητο φαβορί για τον υποβιβασμό. 
Και όμως, οι Βοιωτοί προσπέρασαν και τον σκόπελο των μαζεμένων αγώνων και βγήκαν στην επιφάνεια. Γλίτωσαν τα χειρότερα και πλέον μπορούν να αισθάνονται σίγουροι για τη συμμετοχή τους και τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Αλλωστε τα δύσκολα για τον Λεβαδειακό έχουν περάσει μια και απομένουν μόλις δύο ματς μεσοβδόμαδα, τη στιγμή που το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι άκρως ευνοϊκό. 
Και το ερώτημα που θα παραμείνει φυσικά αναπάντητο είναι το εξής: Μέχρι που θα μπορούσε να φτάσει ο φετινός Λεβαδειακός αν ξεκινούσε μαζί με τις άλλες ομάδες τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ