Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Φορτηγάκι με είδη ρουχισμού παρέδωσε στις Φυλακές Κομοτηνής ο Σύνδεσμος Αγάπης Ενορίας Καρυδιάς

Παραδόθηκε το πρωί της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου ακόμη ένα φορτίο με είδη πρώτης ανάγκης για τους φυλακισμένους των Δικαστικών Φυλακών Κομοτηνής.
70 κουβέρτες, 100 σεντόνια, μαξιλάρια, πετσέτες και διάφορα είδη ρουχισμού ήταν τα προϊόντα που περιλάμβανε το δεύτερο “πακέτο” προσφοράς που με μεγάλη φροντίδα συνέλεξε ο Σύνδεσμος Αγάπης του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Καρυδιάς με τον εφημέριο του ναού πατέρα Κωνσταντίνο Τσουρέλη.
Τα μέλη του Συνδέσμου Αγάπης απευθύνουν ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Ξενοδοχείο “Φιλία” για την μεγάλη προσφορά του σε κλινοσκεπάσματα και πετσέτες αλλά και όλους τους ενορίτες και πολίτες της Κομοτηνής που προσέφεραν είδη για τους φυλακισμένους.
Το έργο του Συνδέσμου Αγάπης όμως συνεχίζεται με την διοργάνωση του Συσιτίου “Τράπεζα Αγάπης” που ξεκινά σε λίγες ημέρες και απευθύνεται σε απόρους και άστεγους που έχουν άμεση ανάγκη στήριξης στο θέμα της τροφής.
Για είδη ρουχισμού, σκεπάσματα αλλά και για τρόφιμα κάθε προσφορά εξακολουθεί να είναι όχι μόνο δεκτή αλλά και απαραίτητη ώστε το έργο της στήριξης συνανθρώπων μας να συνεχιστεί.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για προσφορές – πατέρας Κωνσταντίνος Τσουρέλης: 6948387784


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ