Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Εξιχνίασε το φόνο του ταξιτζή η ασφάλεια Λιβαδειάς.





Ο άτυχος ταξιτζής, πατέρας 2 παιδιών, πάλεψε με τον δολοφόνο του δύο φορές, αλλά δεν τα κατάφερε, αφου τον κάρφωσε στο λαιμό...


Η δολοφονία του 57χρονου ταξιτζή ένα μήνα πριν, τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας

Αρχικά δεν φαινόταν ότι επρόκειτο για ληστεία. Όμως ο δολοφόνος έκανε το μοιραίο λάθος να πάρει το κινητό τηλέφωνο, το οποίο και τον πρόδωσε.

Πρόκειται για ένα 35χρονο Ρουμάνο που διέμενε στην Οινόη Βοιωτίας  μαζί με άλλους ομοεθνείς του και εργαζόταν περιστασιακά σε μεγάλο εργοστάσιο της περιοχής.

Ο δολοφόνος την νύχτα εκείνη ήταν στη Χαλκίδα και πήρε τη μοιραία κούρσα, που στοίχισε τη ζωή στον 57χρονο ιδιοκτήτη του μισού ταξί, ο οποίος προσπαθούσε να βγάλει το νυχτοκάματο, για να πάει στην Οινόη.

Στο σημείο που βρέθηκε δολοφονημένος ο ταξιτζής, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 57χρονος σταμάτησε το ταξί γιατί αρχικά υπήρξε έντονη λογομαχία με τον πελάτη και στη συνέχεια ακολούθησε πάλη. Οι δύο άνδρες βγήκαν έξω από το ταξί και συνέχισαν να παλεύουν. Ο 35χρονος Ρουμάνος κατάφερε πολλαπλά τραύματα στο λαιμό, στη κοιλιά και στα χέρια, με αιχμηρό αντικείμενο, τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Έκανε το μοιραίο λάθος να πάρει όμως το κινητό τηλέφωνο. Μετά από συστηματική αστυνομική έρευνα, οι άνδρες της ασφάλειας Λιβαδειάς κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου και στη συνέχεια να δέσουν με εργαστηριακές εξετάσεις του εγκληματολογικού τα πειστήρια του εγκλήματος.

Ο 35χρονος Ρουμάνος συνελήφθη χθες το πρωί και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς συνεχίζουν την προανάκριση για να αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ