Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

«Λαμπερά» ονόματα στα «δίχτυα» του πρώην προέδρου της ΑΕΚ

Δεκάδες ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου αλλά και του αθλητισμού βρίσκονται στη λίστα των ανθρώπων που φέρεται να εξαπάτησε ο πρώην προέδρος των ομάδων μπάσκετ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ Δημήτρης Δρόσος ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι το 2009 καταχράστηκε το ποσό των 500.000 ευρώ από εταιρεία στοιχημάτων στη Μάλτα, στην οποία ήταν διευθυντής.


Σύμφωνα με το newsbomb.gr ο πρώην ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ κατηγορείται ότι...


απέσπασε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από αθλητές, μοντέλα και σχεδιαστές, τα οποία ποτέ δεν επέστρεψε.


Στη λίστα των φερομένων ως θυμάτων του είναι μεταξύ άλλων η γυμνάστρια και παρουσιάστρια Γωγώ Μαστροκώστα με τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα, τα μοντέλα Ιωάννα Παπαδημητρίου και Στέλλα Δημητρίου, καθώς και ο σχεδιαστής και fashion pr εκδηλώσεων Χάρης Σιανίδης.


Μαστροκώστα – Δέλλας: «Του δώσαμε 100.000 ευρώ»


Στη μήνυση που κατέθεσε κατά του Δημήτρη Δρόσου στις 16 Νοεμβρίου του 2010 και την οποία παρουσιάζει newsbomb, η Γωγώ Μαστροκώστα υποστήριξε, ότι η ίδια και ο σύζυγός της, διεθνής ποδοσφαιριστής Τραϊνός Δέλλας, έδωσαν το ποσό των 100.000 ευρώ, προκειμένου ο επιχειρηματίας να το επενδύσει στη στοιχηματική εταιρεία «Gold Victory» στη Μάλτα, την οποία είχε συστήσει με άλλα άτομα.


«Τον Αύγουστο του 2008 έπεισα το σύζυγό μου, ΔΕΛΛΑ Τραϊανό, να επενδύσουμε και εμείς ένα κεφάλαιο στη στοιχηματική εταιρεία του ΔΡΟΣΟΥ, δεδομένου ότι ο ίδιος μας έλεγε ότι το κεφάλαιό μας είναι εγγυημένο, ότι με κωδικό που θα μας δώσει θα ελέγχουμε κάθε κίνηση, ενώ επιπλέον θα μπορούσαμε κάθε στιγμή να αποδεσμεύσουμε το κεφάλαιό μας. Πράγματι, ο σύζυγός μου έβαλε 80.000 ευρώ και εγώ άλλα 20.000 ευρώ».


Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά και άλλα ονόματα τα οποία είχαν εμπιστευτεί τον Δημήτρη Δρόσο αλλά είδαν τα χρήματά τους να κάνουν «φτερά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ