Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Εντυπωσιακό το πρώτο καρναβάλι στις Θεσπιές!!!Βίντεο




Εντυπωσιακό και με μεγάλη συμμετοχή το πρώτο καρναβάλι στις Θεσπιές.Το Permissospress σε συνεργασία με το Viotiashop ήταν εκεί και κάλυψαν όλη την εκδήλωση.Σημείο συγκέντρωσης των καρναβαλιστών ήταν το  Δημαρχείο όπου ξεκίνησε η "πορεία" μετά μουσικής στα σοκκάκια των Θεσπιών.Στον πεζόδρομο ήταν το αποκορύφωμα της εκδήλωσης,ζωντανή δημοτική μουσική μέχρι αργά το απόγευμα, με τον Ράπτη,Αδάμ,και Βελησάρη.Χόρεψαν τα χορευτικά των Θεσπιών,αποκριάτικους και δημοτικούς χορούς. Η εκδήλωση έγινε για πρώτη φορά με πρωτοβουλία του συλλόγου Πολιτιστικου-Περιβαλλοντικού "Δημόφιλος" αλλά  και με την πολίτιμη συνεργασία των: α)Δήμος Αλιάρτου β)Πολιιστικός Σύλλογος γυναικών Θεσπιών γ)Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Γυμνασίου κ Λυκείου  δ)Αθλητικός Όμιλος "Θεσπιακός" ε)Τοπικό συμβούλιο Θεσπιών. Πολύτιμες ήταν οι προσφορές, χρηματικές και μή απ'όλες τις επιχειρήσεις των Θεσπιών.Δυο λόγια για τον νεοσύστατο σύλλογο Θεσπιών. Ο σύλλογος μας είναι καινούργιος, το ΔΣ είναι προσωρινό (προσεχώς εκλογές) και απαρτίζεται από εφτά νέους του χωριού μας.
Πρόεδρος: Κούνου Χρύσα
Αντιπρόεδρος: Στάθη Σωτηρία
Ταμείας: Στάθη Γιάννα
Μέλος: Λάμπρου Χρήστος
Μέλος: Σελιανίτης Χ. Γιάννης 
Μέλος: Σελιανίτης Δ. Γιάννης
Μέλος: Χαράλαμπος Μελισσάρης
  Αφορμή για την δημιουργία του συλλόγου αυτού στάθηκε η ανάγκη μας για δημιουρική απασχόληση στο χωριό μας και η ανάδειξη αυτού. Αριθμεί ήδη περίπου 55 μέλη, νέους αλλά και μεγαλύτερους με εμπειρία στους συλλόγους, των οποίων  παρουσία κρίνεται απαραίτητη.
  Στόχοι του συλλόγου: α)Να φέρει τους κατοίκους του χωριού μας πιο κοντά, β)να αναδείξει τον πολιτισμό της περιοχής γ)να ασχοληθεί επισταμένως με θέματα περιβάλλοντος και δ)να προσφέρει εθελοντικά... όπου και ό,τι μπορεί Τήν εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ.Ντασιώτης,
δύο ανιδήμαρχοι, κ. Αραπίτσας και κ. Μπουζίκας,  δημοτικοί σύμβουλοι, ετεροδημότες του χωριού μας, κάτοικοι των διπλανών χωριών ακόμα και περαστικοί.   Ιδιαίτερα μας χαροποίησε το γεγονός ότι συμμετείχαν άνθρωποι όλων των ηλικιών!!! Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ που δείχνει ότι πράγματι υπήρχε κέφι, χορός και φαντασία.
 
ΤΡΟΙΚΑΝΑ ΤΕΡΑΤΑ

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ. Ντασιώτης
Η Πρόεδρος του Πολιτιστικου-Περιβαλλοντικού Συλλόγου Θεσπιών"Δημόφιλος"κ. Χρύσα Κούνου








.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ