Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Διήμερο στην Βοιωτία για τους φίλους της Eurovision

Ένα διήμερο διαφορετικό από τα άλλα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη του Ελληνικού Σωματείου Φίλων Eurovision INFE Greece με την ευκαιρία της κοπής της πίτας του club το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στο Κυριάκι Βοιωτίας.

Το κομβόι με τα αυτοκίνητα των μελών του Σωματείου ξεκίνησε από την Αθήνα το πρωί του Σαββάτου με τελικό προορισμό το γραφικό χωριό του Κιθαιρώνα. Μέλη του σωματείου έζησαν ένα «μαγικό διήμερο» όπως αυτοί το περιγράφουν, με παραδοσιακό φαγητό εν μέσω λευκού τοπίου και της καθιερωμένης συνεύρεσης στο lobby του καταλύματος για την κοπή της πίτας και τα Euro-trivial pursuit και την παντομίμα που ακολούθησε.

Το βράδυ έκλεισε με χορό και τραγούδι δίπλα στο τζάκι με τους παραβρισκόμενους να ταράζουν την ηρεμία του γραφικού χωριού με τα γέλια και τις μουσικές τους.

Η επομένη μέρα είχε την βόλτα στην Αράχοβα που όπως πάντα «βούλιαζε» από κόσμο, με τα μέλη του Ελληνικού σωματείου φίλων του θεσμού να κάνουν και εκεί αισθητή την παρουσία τους, μια που όλοι μαζί ήπιαν τον μεσημεριανό καφέ τους σε café της περιοχής.

Ήταν ένα πραγματικά υπέροχο διήμερο, μια ανάσα πριν τις ανακοινώσεις της δημόσιας τηλεόρασης σχετικά με την φετινή μας εκπροσώπηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ