Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Preview: Παναιτωλικός – Λεβαδειακός (15:00, Novasports 2)


Preview: Παναιτωλικός – Λεβαδειακός (15:00, Novasports 2) 
Ένα από τα τελευταία του χαρτιά για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα παίζει ο Παναιτωλικός, ο οποίος υποδέχεται τον Λεβαδειακό, τέσσερις μέρες μετά την ήττα του στη Λιβαδειά. Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη της αναμέτρησης από το control room του sport-fm.gr.


Παναιτωλικός:

Ο Τάκης Λεμονής μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό στο παιχνίδι στα μέσα της εβδομάδας θέλει να παρουσιάσει ένα σύνολο, στο γήπεδο, το οποίο θα πάρει το τρίποντο και θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ενδεκάδα αποτελεί γρίφο καθώς ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του, ενώ δεν αποκλείεται να μείνει εκτός αρχικής ενδεκάδας ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος βρίσκεται στη «μαύρη» λίστα των φιλάθλων.

Η αποστολή του αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό είναι: Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Ρότσα, Χαριστέας, Καραμαλίκης, Καμαρά, Μπουμάλ, Ακαλέ.


Λεβαδειακός:

Ο Λεβαδειακός έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και τη σπουδαία νίκη. Με έναν… σεληνιασμένο Σουμπίνιο στη διάθεσή του ο Γώργος Παράσχος περιμένει από τους παίκτες του μια ακόμα καλή εμφάνιση.

Η ενδεκάδα δεν αποκλείεται να είναι και η ίδια που ήταν και πριν τέσσερεις μέρες. Εκτός μόνο θα είναι ο Βασιλείου.

Η αποστολή: Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Πασχαλάκης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Νικολακάκης, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Σάντσεζ, Σουμπίνιο, Πόποβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ