Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Κυριάκι:Αλβανός προσπάθησε να απαγάγει 16χρονη μαθήτρια...





Όλα έγιναν χθες το πρωί την ώρα που το κορίτσι πήγαινε στο σχολείο του, στο Κυριάκι Βοιωτίας

Η 16χρονη μαθήτρια βάδιζε στην άκρη του δρόμου κοντά στο λύκειο και ο 25χρονος Αλβανός την πλησίασε με το αυτοκίνητο. Ο 25χρονος κατέβηκε και άρπαξε την κοπέλα για την βάλει στο αυτοκίνητο. Η 16χρονη άρχισε να αντιστέκεται και να φωνάζει βοήθεια. Μια καθηγήτρια της μαθήτριας που ήταν κοντά και είδε όλη τη σκηνή, όρμησε πάνω στον Αλβανό για να τον εμποδίσει.

Ο επίδοξος απαγωγέας εγκατέλειψε την προσπάθεια και εξαφανίστηκε. Η απόπειρα καταγγέλθηκε στην αστυνομία και λίγες ώρες αργότερα, ο 25χρονος Αλβανός εντοπίστηκε στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου αναγνωρίσθηκε από την κοπέλα και την καθηγήτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος Αλβανός, που εργαζόταν στην περιοχή, γνώριζε από το παρελθόν την οικογένεια της 16χρονης και μάλιστα της είχε στείλει και απειλητικά γραπτά μηνύματα (sms) στο κινητό της τηλέφωνο.

Ο 25χρονος Αλβανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς από 29-10-2010, που προβλέπει 4μηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή και διατάσσει την άμεση απέλασή του από τη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ