Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ειδικές διαδρομές του 58ου Ακρόπολις στον Δήμο Λεβαδέων


Ράλι Ακρόπολις 2011: Ατυχία για Αθανασούλα - Ζακχαίο


Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Νίκος Παπαγγελής, κατά τη χθεσινή συνάντηση που είχε με εκπρόσωπο της επιτροπής διοργάνωσης του 58ου Ράλλυ Ακρόπολις κα Ανίτα Πάσσαλη και τον πρόεδρο της Αγωνιστικής Λέσχης Φίλων Αυτοκινήτου Λιβαδειάς κ. Κων/νο Τσέτσο, ενημερώθηκε για τη διαδρομή που θα ακολουθήσει το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις και περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες ειδικές διαδρομές στα όρια του Δήμου Λεβαδέων.

Ειδικότερα οι αγωνιζόμενοι κατά την ειδική διαδρομή «Ελικώνας», που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου 2012, θα ακολουθήσουν τη διαδρομή που θα ξεκινήσει από το Κυριάκι και θα τερματίσει λίγο πριν την περιοχή της Αρβανίτσας.


Ο Δήμος Λεβαδέων επιθυμώντας να συμβάλλει στην προσπάθεια των διοργανωτών για την επιτυχία των αγώνων, συμφώνησε με μεγάλη χαρά να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια που θα κριθεί αναγκαία κατά τη διέλευση των οδηγών και των οχημάτων από περιοχές αρμοδιότητας του.


Σημαντικός παράγοντας για την επιτυχή διοργάνωση των αγώνων είναι η συμμετοχή εθελοντών. Όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ως εθελοντές και να συμβάλλουν στην πετυχημένη προβολή της χώρας μας σε περισσότερες από 180 χώρες, όπου παρουσιάζεται το Ράλλυ Ακρόπολις, πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση εθελοντή που βρίσκεται στην ηλεκτρονική σελίδα του Ράλλυ Ακρόπολις (www.acropolisrally.gr/GR/2011/) και στο σημείο «Εμπειρία ζωής. Γίνε Εθελοντής!» από τώρα και μέχρι να αναρτηθεί η ανανεωμένη ηλεκτρονική σελίδα εντός της επόμενης εβδομάδας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να στείλει συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής στο e-mail: info@acropolisrally.gr ή να τυπώσει την αίτηση εθελοντή και να την αποστείλει με φαξ στο 210 - 6818599. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στέλνουν τη συμπληρωμένη αίτησή τους και στο Δήμο Λεβαδέων στο φαξ 22613-50811 ή να καλούν στο 22613-50812.


Σημειώνεται τέλος ότι οι αγώνες του Ράλλυ Ακρόπολις θα διεξαχθούν κατά το χρονικό διάστημα 24 – 27 Μαΐου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ