Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - αλληλεγγύη σε φτωχή οικογένεια με 5 άνεργα παιδιά στη Φθιώτιδα

Παρ΄ όλη την κακοκαιρία, έγινε με μεγάλη επιτυχία στη Λαμία του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Με την παρουσία και μελών του... κινήματος από την Αθήνα, συζητήθηκαν πολλά επίκαιρα θέματα.
Έγινε μια πλούσια συζήτηση σε σχέση με τις νέες πολιτικές εξελίξεις. Συζητήθηκαν επίσης οικονομικά ζητήματα σε σχέση μάλιστα με τους υποκριτικούς πανηγυρισμούς της δοτης κυβέρνησης Παπαδήμ(ι)ου για το PSI.
Αναλύθηκαν θέματα, όπως το ψευτοδίλημμα ευρώ ή δραχμή, καλό ή κακό χρέος. Επίσης καταδικάστηκαν όλοι αυτοί οι πολιτικοί που σαν μετανοούσες Μαγδαληνές προσπαθούν να εξαπατήσουν τον λαό κάνοντας τον να τους ξαναψηφίσει. Έγινε ενημέρωση από τις δράσεις του κινήματος, καθώς και της επέκτασης του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ έξω από τα σύνορα της χώρας (Ισπανία, Σκανδιναβία, Κύπρο, Νότια Αφρική κλπ). Προγραμματίστηκαν δράσεις στην περιοχή και αποφασίστηκε η κάθοδος συναγωνιστών από την Φθιώτιδα στην δική των 8 συναγωνιστών στις 2 Απριλίου στην Αθήνα. Αποφασίστηκε η αλληλεγγύη του κινήματος δεν πληρώνω , σε αδύναμη οικονομικά οικογένεια με 5 άνεργα παιδιά, σε χωριό της περιοχής, που πρόσφατα έχασαν τον πατέρα τους. Και οι αποφάσεις του κινήματος δεν πληρώνω είναι δέσμευσες. Οι συναγωνιστές που παρευρέθησαν εκδήλωσαν το έντονο ενδιαφέρον και για την συμμετοχή του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στις πολιτικές εξελίξεις , σε όλα τα επίπεδα δράσης.

-ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ-ΗΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ-ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ