Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

"Ποντικοί" έπεσαν πάνω σε μπλόκα της αστυνομίας.. σε Βοιωτία και Φωκίδα.




Δείτε τα κλοπιμαία που είχαν στο αυτοκίνητο...


Όταν οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας, κοντά στην Ιτέα, έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη στο δρόμο Ιτέας - Αντιρρίου, όπου τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο και να συλλάβουν τον 33χρονο Αλβανό οδηγό, όχι όμως και τους 4 ομοεθνείς του, που κατάφεραν να εξαφανιστούν τρέχοντας μέσα το σκοτάδι.


Σε έρευνα που ακολούθησε στο Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- Πέντε (5) τηλεοράσεις διαφόρων ιντσών και τρία (3) τηλεχειριστήρια.

- Τέσσερις (4) οπτικοακουστικές συσκευές (DVD) και δύο (2) τηλεχειριστήρια.

- Μία (1) φορητή παιχνιδομηχανή και μία (1) φωτογραφική μηχανή.

- Δύο (2) συστήματα πλοήγησης, δύο (2) φακοί και ένα (1) ρολόι τοίχου.

- Δύο (2) ηλεκτρικά εργαλεία με τις θήκες αυτών (δράπανο-κατσάβιδο και τρυπάνι).

- Δύο (2) ζευγάρια γάντια, μάλλινοι σκούφοι και ένας (1) ταξιδιωτικός σάκος, ο οποίος περιείχε είδη ρουχισμού και διάφορα μπουκάλια με κρασί, τσίπουρο και μαστίχα.


Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν τα "θύματα" για να τους αποδώσουν τα κλοπιμαία, ενώ προσπαθούν να δουν αν εμπλέκονται σε άλλες αξιόποινες πράξεις και φυσικά να εντοπίσουν τους 4 συνεργούς του 33χρονου.

Επίσης κατασχέθηκε το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, που ανήκει στην σύζυγο του 33χρονου, ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων.



38ΧΡΟΝΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ  ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΘΗΒΑ 



Συνελήφθη στην Θήβα  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 38χρονος  Βουλγαρικής καταγωγής, κατηγορούμενος για κλοπή. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στις 9 το βράδυ της Τετάρτης, εντόπισαν ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος, να κινείται στην περιοχή της Θήβας και το ακινητοποίησαν προκειμένου να το ελέγξουν. Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος μεταλλικών εργαλείων και αντικειμένων που προέρχονται από γεωτρήσεις όπως μοτέρ, βάνες, πομόνες κ.λ.π. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι ο δράστης είχε αφαιρέσει τα προαναφερόμενα κλοπιμαία χθες το μεσημέρι από αγροτεμάχιο στο Καλαπόδι Αταλάντης. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες κλοπές. Το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο του 38χρονου κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων και τα κατασχεθέντα θα αποδοθούν στον ιδιοκτήτη τους. Ο 38χρον αφέθηκε ελεύθερος σήμερα το πρωί, μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ