Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Κάποιοι «είχαν» Facebook και το 1800 !

Εσείς πότε ανοίξατε λογαριασμό στο Facebook; Το 2007, 2008 ή μόλις φέτος;
Αν δε θυμάστε με ακρίβεια μπορείτε να ανατρέξετε δεξιά στο νέο πλέον Timeline σας και να δείτε την πορεία σας στο κοινωνικό δίκτυο από την ημέρα γέννησης του προφίλ σας!

Ωστόσο οι νέες ρυθμίσεις του Facebook με τη δημιουργία του Timeline έχουν δημιουργήσει ένα περίεργο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν κυρίως οι σελίδες και όχι τα προσωπικά προφίλ.

Το κοινωνικό δίκτυο δεν καταγράφει στο χρονολόγιο μόνο τα γεγονότα, τις δημοσιεύσεις και τα status που γράφτηκαν από την ημέρα που άνοιξε ο λογαριασμός αλλά από τότε που δημιουργήθηκε ο ίδιος ο οργανισμός.

Για παράδειγμα η σελίδα του αμερικάνικου στρατού που πρόσφατα απέκτησε το νέο Timeline – το οποίο θα αποκτήσουν όλες οι σελίδες αναγκαστικά μέχρι τέλος Μαρτίου – σύμφωνα με τα νέα δεδομένα φαίνεται να έχει ανοίξει λογαριασμό στο Facebook το 1800. Δεξιά στο προφίλ κάνει αναδρομή μέσα στις δεκαετίες δημιουργώντας ένα αστείο αποτέλεσμα αφού όλοι ξέραμε ότι το «ημερολόγιο» στα δεξιά του προφίλ είναι τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί από την ημέρα που άνοιξε ο λογαριασμός μας στο Facebook και όχι καταγραφή των πραγματικών γεγονότων ανά τους αιώνες!





Αν για παράδειγμα γράψετε στο προφίλ σας ότι τελειώσατε το σχολείο το 1903 το Timeline θα μπερδευτεί και θα γίνετε... βαμπίρ! Ωστόσο δεν ξέρουμε αν πρόκειται για πραγματικό λάθος του Facebook ή απλώς για μια προσπάθεια μεγαλύτερου «φακελώματος» της προσωπικής μας ζωής προ Facebook...



































Πηγή :http://www.mediagate.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ