Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Γρηγόρης-Μαρία στο πρωινό του ΑΝΤ1 μέτα το σκάνδαλο με την κόκα;;;;


Ο Κρητικός τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης πήρε το... νόμο στα χέρια του κι αποκάλυψε ότι ο...
Χρήστος Φερεντίνος είναι ο παρουσιαστής που εμπλέκεται στην υπόθεση με την κοκαΐνη, μέσω Facebook.  Το να γίνεσαι αυτόκλητα δικαστής, είναι σίγουρα παράνομο και η δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί... Παρόλα αυτά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο ΑΝΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες, μελετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Χρήστο Φερεντίνο.
Την ίδια ώρα, φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αναλαμβάνουν το πρωινό του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν, αντικαθιστώντας τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Λάτσιος θεωρεί ιδανικό τηλεοπτικό ζευγάρι τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Μαρία Μπεκατώρου και πιστεύει ότι το δίδυμο αυτό μπορεί να αντικαταστήσει με επιτυχία τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου.
Η Μαρία Μπεκατώρου πάλι λέει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τα σενάρια αυτά. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω τέτοια πρόταση, ούτε τέτοια πληροφόρηση. Όχι δεν ισχύει. Θα ήθελα να κάνω εκπομπή με τον Γρηγόρη, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σχέση. Δεν έχω καμία πρόταση, ούτε με έχουν προσεγγίσει γι’ αυτό το λόγο», είπε η παρουσιάστρια.
Γεγονός είναι πάντως οτι ο ΑΝΤ1 θεωρεί πώς ο Χρήστος Φερεντίνος δεν φέρνει αρκετά ψηλές τηλεθεάσεις και δεν έχει καταφέρει να δέσει με τη Σίσσυ Χρηστίδου.
Το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται να θεωρεί πως τελικά το προφίλ του Χρήστου Φερεντίνου δεν συνάδει με το μέσο προφίλ των τηλεθεατών της πρωινής ζώνης. Συγκεκριμένα, μετά τις τελευταίες μετρήσεις τηλεθέασης, στελέχη του ΑΝΤ1 λένε πως ο παρουσιαστής εμφανίζεται συχνα υπερβολικά ενεργητικός, κάτι που ξενίζει το πρωινό τηλεοπτικό κοινό που θέλει χαλαρότητα και ψυχαγωγία.
 to-gamato.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ