Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Λεβαδειακός:"Μετά τον Παναθηναϊκό το πιστέψαμε"

"Μετά τον Παναθηναϊκό το πιστέψαμε"Το σερί των νικών που έκανε ο Λεβαδειακός μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού, έπαιξε σημαντικό ρόλο για την παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, όπως δήλωσε ο Χρήστος Λισγάρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NOVA Σπορ FM:
Για την έβδομη θέση που κατέκτησε ο Λεβαδειακός: «Κανένας δεν μας πίστεψε στην αρχή, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα το πιστέψαμε εμείς και γι' αυτό ήταν μία καλή χρονιά».
Για το βεβαρημένο πρόγραμμα με παιχνίδια Κυριακή και Τετάρτη: «Μας έκανε καλό. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα ήταν καλό. Είχαμε ρυθμό και ήμασταν συνέχεια στην πίεση. Έχουμε ποιοτική ομάδα και γι’ αυτό το καταφέραμε. Καταφέραμε να περάσουμε από έναν “Γολγοθά”. Βέβαια δεν ήταν εύκολο να κρατηθούμε ξεκούραστοι. Είχαμε και το άγχος. Πηγαίναμε σπίτι και δεν μπορούσαμε ένα κάνουμε τίποτα από την κούραση. Κάναμε, όμως, δουλειά και προπόνηση σωστή».
Για το αν ήρθαν κοντά όλοι οι παίκτες λόγω των συνεχόμενων αγώνων: «Έτσι είναι. Ανά δύο μέρες ήμασταν μαζί στο ξενοδοχείο. Ήρθαμε πιο κοντά. Ο ένας βοηθάει τον άλλον. Όταν είσαι “ομάδα”, καταφέρνεις πολλά πράγματα».
Για το αν το πίστευαν από νωρίς πως θα παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκας: «Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, είχαμε κάνει το σερί -πέντε στα πέντε- όπου εκεί το πιστέψαμε πιο πολύ από ποτέ».
Για τη διαχείριση του υλικού από τον Γιώργο Παράσχο: «Είναι ένας προπονητής πολύ έμπειρος. Ξέρει τα αποδυτήρια και τι προπονήσεις να κάνει, ενώ σίγουρα το ότι έχει περάσει από μεγάλες ομάδες ξέρει πώς να διαχειριστεί το φορτωμένο πρόγραμμα. Ήξερε τι να κάνει».
Για το ενδεχόμενο να βγει ο Λεβαδειακός στην Ευρώπη, εφόσον μερικές ομάδες δεν εξασφαλίσουν πιστοποιητικό από την UEFA: «Είναι όνειρο για εμάς αυτό το πράγμα. Οπωσδήποτε θα θέλαμε να παίξουμε στην Ευρώπη, αλλά είναι πολύ δύσκολο αυτό για εμάς».
Για το αν δίκαια υποβιβάστηκαν οι συγκεκριμένες ομάδες: «Δεν μπορώ να πω ό,τι έπεσαν οι χειρότερες ομάδες. Όλες ήταν καλές και με καλούς παίκτες, αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Όμως, έτσι όπως είχαν πάει τα πράγματα πιστεύω πως δίκαια υποβιβάστηκαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ