Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Αίσχος! Μέλος γνωστού Ελληνικού συγκροτήματος προσεγγίζει ανήλικους στο Facebook!

Το SecNews έγινε αποδέκτης μιας συγκλονιστικής πληροφορίας πρίν από λίγο. 


Είναι γνωστή η ευαισθητοποίησή μας στο θέμα της παιδικής πορνογραφίας, επιθυμώντας να εκθέσουμε και να στηλιτεύσουμε οποιονδήποτε τραυματίζει αθώες παιδικές ψυχές για να ικανοποιήσει τις άρρωστες σεξουαλικές του ορέξεις. 


Φίλος της ιστοσελίδας μας (τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεση της συντακτικής ομάδας αλλά δεν κοινοποιουμε για ευνόητους λόγους) <…> μας ενημέρωσε οτι μέλος γνωστού Ελληνικού συγκροτήματος...


προσεγγίζει ανηλίκους στο Facebook με σκόπο την αποπλάνησή τους. 


Πιο συγκεκριμένα η πληροφορία αναφέρει εξαιρετικά σημαντικές λεπτομέρειες που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση. 


Το μέλος του γνωστόυ ελληνικού POP συγκροτήματος (που συνδυάζει και RAP στοιχεία) προσέγγισε 14άχρονο αγόρι, όπως μας αναφέρει ο φίλος της ιστοσελίδας. 


Οι διάλογοι του 14άχρονου με τον 32άχρονο τραγουδιστή εντοπίστηκαν από την αδερφή του ανηλίκου, αφού η οικογένεια παρατήρησε οτι έλειπε πολύ συχνά από το σπίτι χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για το που βρισκόταν. 


Eίναι από τις λίγες φορές που διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης δημοσιοποιεί διάλογο που υποδυκνείει τον ακριβή τρόπο που προσεγγίζουν παιδόφιλοι ανήλικα παιδιά. 


Παραθέτουμε δείγμα του ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΥ διαλόγου (έχουμε αποκρύψει τα στοιχεία του τραγουδιστή εώς ότου υπάρξει επίσημη επιβεβαιώση από τις αρχές για το συμβάν): 






Η οικογένεια του ανήλικου βρίσκεται όπως πληροφορηθήκαμε σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μη μπορώντας να διαχειριστεί το περιστατικό. 


Τα παραπάνω μπορούν να προκαλέσουν μόνο συναισθήματα ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ και ΟΡΓΗΣ για άτομα υπεράνω πάσης υποψίας που θεωρούν οτι μπορούν να εγκληματούν εναντίον παιδιών, εκμεταλλευόμενοι την φήμη τους! 


Καλούμε τις διωκτικές αρχές να επέμβουν ΑΜΕΣΑ στην διερεύνηση του ιδιαίτερα σοβαρού περιστατικού αποπλάνησης ανηλίκου μέσω Internet, κάτι που έχουν αποδείξει οτι ξέρουν να κάνουν ταχύτατα και με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία. 


[Update 1 - 25/4/2012 - 23:23] Έχουμε πληροφορηθεί μέσω Twitter οτι ήδη Έλληνες ένθερμοι υποστηρικτές των Anonymous συνασπισμένοι έχουν εντοπίσει το όνομα, τα στοιχεία και τα τηλέφωνα του παιδόφιλου-μέλους του συγκροτήματος και ήδη έχουν ξεκινήσει Operation εναντίον του. 


Η ιστοσελίδα του συγκροτήματος όπως μας ενημερώνουν βρίσκεται ήδη εκτός λειτουργίας, ενώ έχουν ξεκινήσει «βομβαρδισμό» μέσω e-mail και SMS μυνημάτων εναντίον του παιδόφιλου-μέλους του συγκροτήματος! 


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν «Δεν μας αρέσουν οι παιδόφιλοι το site θα μείνει κάτω..Anonymous» 


Θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο με επόμενες αναρτήσεις μας. 




Το SecNews ευχαριστεί τον επώνυμο αναγνώστη για την έγκυρη ενημέρωση.




.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ