Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Εύβοια:Μπήκε στο σπίτι τους και σκότωσε με την καραμπίνα του, πατέρα και γιο

Μπήκε στο σπίτι τους και σκότωσε με την καραμπίνα του πατέρα και γιο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Λευκαντί της Εύβοιας μετά την διπλή ανθρωποκτονία. Ένας 40χρονος εισέβαλε σε ένα σπίτι και σκότωσε με την καραμπίνα του έναν 54χρονο πατέρα και τον 25χρονο γιο του.
Μετά από τηλεφωνική καταγγελία στην Αστυνομία από γειτονικό σπίτι στο οποίο άκουσαν τους πυροβολισμούς, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου βρήκαν στην βεράντα της οικίας τους, νεκρό έναν 54χρονο και βαριά τραυματισμένο τον 25χρονο γιο του.
Όπως διαπιστώθηκε, ο πατέρας ήταν τραυματισμένος από όπλο στην αριστερή θωρακική χώρα και ο γιος του σοβαρό τραύμα, επίσης από όπλο, στην πλάτη, ο οποίος τελικά εξέπνευσε κατά την μεταφορά του, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Όπως προέκυψε, δράστης είναι ο 40χρονος γείτονας των δύο θυμάτων, ο οποίος μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη και ομολόγησε.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε μέσα στο σπίτι του 40χρονου, βρέθηκαν μία επαναληπτική κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε παράνομα και δύο χρησιμοποιημένοι κάλυκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ