Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Οι Αγανακτισμένοι επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στο Σύνταγμα

αγανακτισμένοι, Ελλάδα, συγκέντρωση, επέτειος, κίνημα, πλατεία Συντάγματος, χρόν

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που οι Αγανακτισμένοι σηκώθηκαν από τους καναπέδες τους κατακλύζοντας τις πλατείες και το γιορτάζουν με τι άλλο... με συγκεντρώσεις στις πλατείες όλης της Ελλάδας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα λιτότητας.
Ενα χρόνο μετά τη γέννηση του κινήματος οι Αγανακτισμένοι ετοιμάζονται για νέα συγκέντρωση σήμερα στις 6.00 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος όχι τόσο για τιμήσουν τον έναν χρόνο από τις διαδηλώσεις του 2011, αλλά κυρίως επειδή έχουν πλέον ακόμη περισσότερους λόγους για να διαμαρτυρηθούν με τα σκληρά μέτρα λιτότητας που ακολουθεί η κυβέρνηση.
Καλούν μέσω Facebook όλους τους Έλληνες πολίτες να σταθούν πλάι τους στον αγώνα με σκοπό να καταγγείλουν τις πολιτικές των Μνημονίων αλλά και αυτούς που οδήγησαν τη χώρα μας στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας όπως δηλώνουν.
Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως πια δεν είναι αγανακτισμένοι αλλά ενωμένοι και αποφασισμένοι. Χαρακτηριστικά γράφουν «Οι κομματικοί διαχωρισμοί που τόσα χρόνια σκόπιμα μας επιβλήθηκαν, δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας. Για μας δεν υπάρχει Δεξιά και Αριστερά αλλά μόνο Ελλάδα και Έλληνες. Αυτό που προέχει τώρα είναι να ενωθούμε όλοι μας να συσπειρωθούμε, να συμπράξουμε με κάθε τρόπο και να επιτελέσουμε το καθήκον μας απέναντι στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας και στην πατρίδα μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ