Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Στον τελικό της Eurovision Ελλάδα και Κύπρος



Αφροδισιακά... προκρίθηκε στον τελικό της Γιουροβίζιον, η Ελλάδα και η Ελευθερία Ελευθερίου το Σάββατο θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή θέση. Στον τελικό κατάφερε να περάσει και η Ήβη Αδάμου και η Κύπρος επιστρέφει δυναμικά στα τελικά του διαγωνισμού τραγουδιού μετά από πολλά χρόνια.

Στον τελικό του Σαββάτου πέρασαν: Ρουμανία, Μολδαβία, Ισλανδία, Ουγγαρία, Δανία, Αλβανία, Κύπρος, Ελλάδα, Ρωσία, Ιρλανδία

«Η Ελλάδα είναι τόσο φτωχή που δεν είχε να αγοράσει ένα κανονικό φόρεμα στην τραγουδίστρια». Αυτό ήταν το σχόλιο του βρετανού σχολιαστή του BBC όταν η Ελευθερία Ελευθερίου εμφανίστηκε επί σκηνής. Οι Έλληνες που μένουν στην Αγγλία και παρακολουθούσαν τη μετάδοση εξαγριώθηκαν και ενημέρωσαν τα ελληνικά μέσα για το σχόλιο. Παρά τα ειρωνικά σχόλια πάντως η Ελευθερία Ελευθερίου τα κατάφερε.

Τραγούδησε η «Ελευθερία Παπαρίζου»

Η Aphrodisiac Ελευθερία Ελευθερίου με αγγλικό στίχο, ολίγον μπουζούκι, συρτάκι και ικαριώτικο είναι η αλήθεια ότι μας θύμισε Έλενα Παπαρίζου με κούνημα Σαρμπέλ και μαλλιά Καλομοίρας... Μέσα από ένα τεράστιο κοχύλι βγήκε η... Αφροδίτη του 2012 με ένα σούπερ μίνι που μάλλον τη δυσκόλευε παρά την κολάκευε όπως και τα ψηλοτάκουνα. Θερμό χειροκρότημα και μια αξιοπρεπής προσπάθεια από ένα κορίτσι που δεν σταμάτησε να χαμογελά και γιατί άλλωστε. Μειονέκτημα τα μακρινά πλάνα που δεν επικέντρωναν στο κοριτσίστικο πρόσωπο της Ελευθερίας Ελευθερίου αλλά και η χορογραφία που θύμιζε My Number One, και όχι στην καλύτερη εκδοχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ