Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ο άνθρωπος με τον 90 κιλών όγκο θα έχει μία νέα ευκαιρία στη ζωή [βίντεο]

Ο Χάϊ, ο άνθρωπος με τον σχεδόν 90 κιλών όγκο

Ο 31χρονος Βιετναμέζος Χάι, που είχε απασχολήσει πρόσφατα τα ξένα τηλεοπτικά δίκτυα, θα έχει επιτέλους μία ευκαιρία να ζήσει σαν φυσιολογικός άνθρωπος απαλλαγμένος απο τον όγκο που του δυσκολεύει την καθημερινότητα και απειλεί τη ζωή του, χάρη στον διάσημο χειρούργο Δόκτωρ ΜακΚεϊ ΜακΚίινον
Ο Χάι ζει σε μία απακρυσμένη περιοχή του Βιετναμ και υποφέρει απο μία σπάνια γενετική μετάλλαξη που τον είχε καθηλώσει στο κρεβάτι για σχεδόν έξι χρόνια. Η νευροινωμάτωση, όπως λέγεται η μετάλλαξη που τον ταλαιπωρεί, είναι η αιτία της ανάπτυξης όγκων στα νεύρα του σώματός του.
Ο όγκος που σκοτώνει αργά τον Χάι, τελευταία μεγάλωσε τόσο, ώστε έφτασε να ζυγίζει 200 λίβρες, δηλαδή σχεδόν 90 κιλά καταστρέφοντας εντελώς τα πόδια του και καθιστώντας τον ανίκανο να αυτοεξυπηρετηθεί. Οι γιατροί του έχουν δώσει λιγότερο απο ένα χρόνο ζωής, αφου ο όγκος απορροφά μεγάλο μέρος του αίματος απο το σώμα του.
Ευτυχώς ένας φίλος του ήρθε σε επαφή με τον Δρ ΜακΚει ΜακΚίνον απο το Σικάγο, έναν διάσημο πλαστικό ο οποίος έχει βάλει ως στόχο να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους με όγκο στον κόσμο. Για το σκοπό αυτό, ο Δοκτωρ ΜακΚίνον ταξίδεψε μέχρι την πόλη Χο Τσι Μινχ όπου ζει ο Χάι.
Ακόμα όμως και με τη χειρουργική επέμβαση, θα χρειαστεί ένα θαύμα για να επιβιώσει ο Χάι, ενω θα μείνει με το ένα του πόδι ακρωτηριασμένο μέχρι το γοφό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ