Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Νίκη με Ρωσία και ...φύγαμε για προημιτελικά!

 
Μπορεί η Εθνική να έχασε από τους Τσέχους με 2-1, ωστόσο η ισοπαλία στο άλλο ματς του ομίλου μεταξύ της Πολωνίας και της Ρωσίας της δίνει το δικαίωμα πρόκρισης σε περίπτωση νίκης κόντρα στην "Αρκούδα” την τελευταία αγωνιστική, χωρίς να την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα στον άλλο αγώνα. 

Διαβάστε όλα τα σενάρια πρόκρισης:
  με νίκη της Τσεχίας επί της Πολωνίας, η Ελλάδα προκρίνεται ως 2η: Αυτό διότι η Τσεχία θα περάσει ως 1η με 6 βαθμούς κι η Ελλάδα θα ευνοείται στην ισοβαθμία με τη Ρωσία στους 4 βαθμούς, λόγω της νίκης της.

Με νίκη της Πολωνίας επί της Τσεχίας, η Ελλάδα προκρίνεται ως 2η: Αυτό διότι η Πολωνία θα προκριθεί ως πρωτοπόρος με 5 βαθμούς κι η Ελλάδα θα ευνοείται στην ισοβαθμία με τη Ρωσία στους 4 βαθμούς, λόγω της νίκης της.

- Με ισοπαλία της Τσεχίας με την Πολωνία, η Ελλάδα προκρίνεται: Αυτό διότι η Ρωσία, Ελλάδα και Τσεχία θα ισοβαθμούν με 4 πόντους στις πρώτες 3 θέσεις, αλλά οι Τσέχοι δεν μπορούν να καταλάβουν τις 2 πρώτες λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων στην ειδική βαθμολογία των 3 ομάδων που θα σχηματιστεί. Και οι 3 έχουν από 1 νίκη και 1 ήττα στα μεταξύ τους ματς κι όλα θα κριθούν στο σκορ με το οποίο θα νικήσει η Ελλάδα τη Ρωσία. Εάν αυτό είναι με 3 γκολ και πάνω, τότε η χώρα μας προκρίνεται ως πρωτοπόρος. Εάν όχι, τότε προκρίνεται ως 2η.

Όπως προείπαμε, όλα τα παραπάνω σενάρια θα ισχύσουν μόνο με νίκη της Ελλάδας κόντρα στους Ρώσους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ