Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Κακοποιός αφόπλισε και προσπάθησε να σκοτώσει γυναίκα αστυνομικό

Κακοποιός προσπάθησε να σκοτώσει γυναίκα αστυνομικό – Την έσωσε η ασφάλεια του ό

Σκηνές βγαλμένες από την... από το φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Κυψέλη όταν κατά τη διάρκεια επιχείρησης του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής ένα μέλος σπείρας πλαστογράφων, επιχείρησε να δολοφονήσει γυναίκα αστυνομικό.
Προχθές οι αστυνομικοί, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για ύπαρξη σπείρας που κατασκεύαζε και διακινούσε σε αλλοδαπούς πλαστά πιστοποιητικά και ταξιδιωτικά έγγραφα, εντόπισαν διαμέρισμα της σπείρας στην οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου, μέσα στο οποίο βρίσκονταν τα τρία μέλη της, τους οποίους οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ελέγξουν, όταν αυτοί βγήκαν από την πολυκατοικία.
Οι τρεις κακοποιοί τράπηκαν σε φυγή και μπήκαν στην πολυκατοικία, παρασύροντας βιαίως στον χώρο του θυρωρείου γυναίκα αστυνομικό που τους ακολούθησε. Αφού την κτύπησαν, ο 43χρονος αλλοδαπός αφαίρεσε με βία το υπηρεσιακό της πιστόλι, το οποίο έστρεψε εναντίον της και επιχείρησε να την πυροβολήσει από ελάχιστη απόσταση στο θώρακα, πατώντας την σκανδάλη επανειλημμένα, αλλά το όπλο δεν εκπυρσοκρότησε καθώς ήταν ενεργοποιημένη η ασφάλειά του.
Οι δύο Έλληνες συνελήφθησαν, ενώ ο 43χρονος αλλοδαπός, κατέφυγε στο διαμέρισμα, όπου όταν οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, μπήκαν μέσα, τους επιτέθηκε με μαχαίρι μήκους 29 εκατοστών. Τελικά ο 43χρονος αφοπλίστηκε και συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ