Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Στείλτε τους στο Δ.Ν.Τ.





Με οδηγό το έπος του 2004 και όπλο την ελληνική ψυχή, η οποία δεν υποτάσσεται σε κανένα, η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει τη Γερμανία, στον προημιτελικό του Euro 2012 (21:45, ΕΤ1). Στην αναμέτρηση του Γκντανσκ δεν υπάρχει αύριο… Όποιος κερδίσει προκρίνεται στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ ο ηττημένος αναχωρεί από την Πολωνία και επιστρέφει στην πατρίδα του.

Οι μαχητές του Φερνάντος Σάντος, έχοντας στο πλευρό τους 11 εκατομμύρια Έλληνες, είναι έτοιμοι να πετύχουν το δικό τους θαύμα και να κάνουν για άλλη μία φορά το λαό μας υπερήφανο. Να σημειωθεί ότι οι διεθνείς έχουν πετύχει ήδη την υπέρβαση, καθώς όχι μόνο προκρίθηκαν στο Euro, αλλά έχουν ήδη φτάσει στους «8» της διοργάνωσης.

Αντίπαλος είναι το ποδοσφαιρικό μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Γερμανία και φαντάζει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Σάντος, ο οποίος αναφέρθηκε στο Βιβλικό μύθο του Δαβίδ απέναντι στο γίγαντα Γολιάθ.

Πάντως, 11 θα παίξουμε εμείς, 11 και αυτοί και μέσα σε 90 λεπτά ή ακόμα και 120 όλα είναι ανοικτά.

Με Νίνη στην ενδεκάδα


Ο Φερνάντο Σάντος στο αγωνιστικό μέρος, θα έχει τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα θα παίξουν από δεξιά προς αριστερά οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Τζαβέλλας. Αμυντικά χαφ θα ξεκινήσουν ο Μάκος και ο Μανιάτης, ενώ λίγο πιο μπροστά θα είναι ο Κατσουράνης. Στα δεξιά φανέλα βασικού θα πάρει ο Νίνης, αριστερά θα ξεκινήσει ο Σαμαράς και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σαλπιγγίδης. Το δεύτερο σχέδιο είναι με τον Σαλπιγγίδη στα δεξιά και τον Γκέκα στην κορυφή.

Πάντως λίγες ώρες πριν από την σέντρα (21:45) του αγώνα προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στο «στρατόπεδο» της Εθνικής μας ομάδας,
Αυτό έχει να κάνει με τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ωστόσο αναμένεται να... σφίξει τα δόντια και να ξεκινήσει απέναντι στα «πάντσερ».
‘Άλλωστε ο ο Χολέμπας έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με την ομάδα του Λεβ. Όπερ σημαίνει ότι ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει εναλλακτική για την θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Χαλκιάς, Φωτάκης, Φορτούνης, Τζόρβας, Μαλεζάς, Μάκος, Φετφατζίδης, Λυμπερόπουλος και Μήτρογλου, ενώ ο Καραγκούνης και ο Χολέμπας είναι τιμωρημένοι και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τραυματίας.



Το ρόστερ της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ