Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

"Λονδίνο 2012": Διοργάνωση της ...πλάκας απ΄τους Βρετανούς.

Γκάφες... ολυμπιακών διαστάσεων κάνουν σχεδόν καθημερινά οι Βρετανοί διοργανωτές των Ολυμπιακών του Λονδίνου, γκάφες που άρχισαν πολύ πριν από τους Αγώνες και συνεχίζονται σε τέτοιο βαθμό, ώστε η παρουσία του Μίστερ Μπιν (του γνωστού τηλεοπτικού σούπερ γκαφατζή ήρωα) στην τελετή έναρξης ήταν πέρα για πέρα επιβεβλημένη..

  • Οι διοργανωτές είχαν καλέσει ακόμη και τον Κιθ Μουν -πρώην ντράμερ των Who- να παίξει στην τελετή έναρξης παρότι αυτός είχε ...πεθάνει το 1978!

Οι ίδιοι τις αντιμετωπίζουν μάλλον με χιούμορ και με μια δόση ελαφριάς γκρίνιας, ο υπόλοιπος κόσμος τις επισημαίνει με μια δόση χαιρεκακίας, ενώ αν είχαν γίνει στην...  Ελλάδα το 2004, μάλλον θα είχε πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει.

Η αλήθεια είναι ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν από πολύ νωρίς: πριν από έναν χρόνο και κάτι, έγιναν, με τη φανφάρα που αρμόζει στην περίσταση, τα αποκαλυπτήρια του μεγάλου ρολογιού που θα έκανε την αντίστροφη μέτρηση έως τους Αγώνες, το οποίο είχε στηθεί στην πλατεία Τραφάλγκαρ.
Μία ημέρα μετά, το ρολόι σταμάτησε... εξαιτίας τεχνικής βλάβης, για να επιδιορθωθεί οκτώ ώρες αργότερα.
Προφανώς ήταν κάποιο μήνυμα από τους θεούς του Ολύμπου, το οποίο μάλλον δεν έγινε αντιληπτό... Στο μεταξύ, ένας 11χρονος ταξίδεψε μόνος, ανενόχλητος, χωρίς εισιτήριο και διαβατήριο από την Αγγλία στη Ρώμη, αποδεικνύοντας πόσο μεγάλες ήταν οι τρύπες στην ασφάλεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ