Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Προφυλακιστέος ο 21χρονος Πακιστανός – Με μάσκα και αλεξίσφαιρο τον μετέφεραν



- Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η μεταφορά του 21χρονου Πακιστανού
- Λιγότερο από δυο ώρες κράτησε η απολογία του για την επίθεση στη 15χρονη, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου
- Κανείς δεν ήθελε να αναλάβει την υπεράσπιση του, ορίστηκε δικηγόρος από τη Μύκονο

Μια από τις τελευταίες πράξεις του δράματος της 15χρονης Μύρτους γράφτηκε στο γραφείο του ανακριτή Σύρου, εκεί όπου οδηγήθηκε ο 21χρονος Πακιστανός που θεωρείται υπεύθυνος για την απάνθρωπη επίθεση.

Φορώντας μάσκα full face για να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά του, με μπλε καπέλο τζόκει και αλεξίσφαιρο γιλέκο, ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 11:00 στο γραφείο του ανακριτή για να απολογηθεί.

Τον κρατούσαν δυο αστυνομικοί κι εκείνος είχε συνεχώς το κεφάλι του σκυφτό. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, καθώς υπήρχαν φόβοι να λιντσαριστεί ο «δράκος» της Πάρου.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας λύθηκε και ο γόρδιος δεσμός της υπεράσπισης του. Ο ανακριτής της Σύρου όρισε εξ επαγγέλματος την δικηγόρο Αλέκα Δήμου, από τη Μύκονο, όπως επιβεβαίωσαν στο NewsIt συνεργάτες της.

Ο 21χρονος Αλί, όπως λέγεται ότι είναι το όνομά του, συνελήφθη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε διαμέρισμα της Νέας Χαλκηδόνας, όπου διέμενε με δυο ομοεθνείς του. Ομολόγησε πως εκείνος επιτέθηκε στο 15χρονο κορίτσι, ισχυριζόμενος πως ήθελε να της κλέψει το κινητό, κι όταν αντιστάθηκε άρχισε να της χτυπάει το κεφάλι στα βράχια.

Υποστήριξε ότι τη βίασε ενώ ήταν αναίσθητη και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Τις πρώτες μέρες μετά την επίθεση που συγκλόνισε όχι μόνο την τοπική κοινωνία της Πάρου, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα, συμπεριφερόταν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Λέγεται μάλιστα ότι μετείχε κανονικά στις συζητήσεις για την υπόθεση. Όταν όμως ένιωσε τον κλοιό να σφίγγει, βρήκε μια πρόφαση και εξαφανίστηκε από το νησί. Έκλεισε μάλιστα εισιτήριο με ψεύτικο όνομα. Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος του.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ