Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Μήπως ξεχάσανε τα περυσινά στη Λιβαδειά;


Μήπως ξεχάσανε τα περυσινά;

Ή μήπως στο πράσινο στρατόπεδο έχουν ξεχάσει; Και γιατί το λέμε αυτό; Οι πράσινοι ζήτησαν για το συγκεκριμένο παιχνίδι 3.000 εισιτήρια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη απόφαση ανήκει προσωπικά στον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος είχε συζητήσεις με τους οργανωμένους οπαδούς του τριφυλλιού.
Στο αντίστοιχο, λοιπόν, περυσινό παιχνίδι οι φίλοι του Παναθηναϊκού έκαναν επεισόδια με την αστυνομία, ενώ σε κάποια φάση διακόπηκε και το παιχνίδι, αφού στις κερκίδες έπεφτε το ξύλο της αρκούδας.
Κάποιοι είπαν ότι υπήρξαν και οι σχετικές προκλήσεις για να …τσιμπήσουν οι πράσινοι οπαδοί, αλλά η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός σε εκείνο το παιχνίδι έχασε με 1-0 από το γκολ του Μελισσά και έτσι άρχισε να χάνει σημαντικό έδαφος για την κατάκτηση του τίτλου.
Το ακόμα χειρότερο ήταν ότι ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε και μία αγωνιστική λόγω των επεισοδίων με αποτέλεσμα να παίξει με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ χωρίς κόσμο και να χάσει κι αυτό το ματς και μαζί τις όποιες ελπίδες για το πρωτάθλημα.
Κάηκε με λίγα λόγια στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός σε μια έδρα που ποτέ δεν ήταν φιλόξενη και που ποτέ οι οπαδοί του τριφυλλιού δεν ...συμπάθησαν λόγω Κομπότη. Μάλιστα, ήδη έχει γίνει ένα πρώτο …σκηνικό για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού μη ξεχνάμε ότι οι πράσινοι ζήτησαν να αναβληθεί το ματς λόγω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων με τη Μάλαγα, αλλά στο αίτημά τους αυτό έφαγαν άκυρο από τη Σούπερ Λίγκα.
Παρόλα αυτά, όμως, οι πράσινοι αποφάσισαν ότι πρέπει να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Φυσικά, χαζοί δεν είναι στον Παναθηναϊκό, και θα έχουν πάρει αυτή τη φορά τα μέτρα τους. Αλλά όπως και να έχει ρισκάρουν με την απόφασή τους να έχουν δυναμική παρουσία οπαδών στη Λιβαδειά.
Για σκεφτείτε για παράδειγμα να στραβώσει το ματς στο γήπεδο και μετά στραβώσει και στις εξέδρες; Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αν γίνει κανένα τέτοιο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό μετά δύσκολα θα γυρίσει η κατάσταση. Το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές, άλλωστε, αυτό έργο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ