Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ισχυροί άνεμοι και απότομη πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Απότομη πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα
Αλλάζει απότομα ο καιρός για σήμερα Τρίτη, αφού οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί και στο Αιγαίο θα φτάσουν μέχρι 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.
Στην Αττική θα είναι αρχικά γενικά αίθριος με ισχυρούς ανέμους που στα ανατολικά θα φτάσουν τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη
Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι αίθριος, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ στη Θράκη, θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, ενώ θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις κυρίως στη βόρεια Κρήτη και ισχυρούς ανέμουςπου κατάτόπους θα φτάσουν μέχρι και 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 28 και στην Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, ενώ θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί εως 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ