Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΑΝΤΑΜΩΜΑ-ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΒΙΝΤΕΟ




 Μία υπέροχη βραδυά στο υπέροχο Νεοχώρι, την παραμονή του 15αύγουστου. Κάτω από τα αστέρια απολαύσαμε τους παραδοσιακούς χορούς του Χορευτικού της Καλλιθέας, και στη συνέχεια με ζωντανή μουσική και υπέροχο φαγητό και ποτό συνεχίσαμε έως το πρωί.
Στην εκδήλωση ήταν μαζί μας και ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ.Ντασιώτης ο οποίος πάντα είναι δίπλα στον κόσμο σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Απολαύστε κάποιες φωτογραφίες και θα υπάρξει φωτογραφικό υλικό με  συνοδευόμενο βίντεο από όλη την εκδήλωση διαθέσιμο σε DVD.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Αλιάρτου κ.Ντασιώτη και τον αντιπεριφειάρχη Στερεάς κ.Μπακομήτρο που μας τίμησαν με την παρουσία τους.Θέλουμε να δώσουμε πολλά πολλά συγχαρητήρια στο χορευτικό της Καλλιθέας Θηβών για την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφανισή τους!!!!!!!!!!!!!!Να συνεχίσουμε την παράδοση κάθε χρόνο να συγκεντρωνόμαστε οι απανταχού Νεοχωρίτες στο πανηγύρι της Παναγίας,φέτος είμασταν 1000!!!του χρόνου περισσότεροι!!!!
Τέλος το Permissospress ευχαριστεί το Viotiashop.gr τη διαδικτυακή πύλη  του Νομού Βοιωτίας
για την κάλυψη της εκδήλωσης,επίσης θέλω να ευχαριστήσω  τον πιο δραστήριο σύλλογο γυναικών του Νομού μας  <<ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ>>για την άψογη οργάνωση και την φιλοξενία,

να ξέρετε είσαστε στις ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ