Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Χρυσή Αυγή:Ας έρθουν να δουν ξιφολόγχες να ακονίζονται στα πεζοδρόμια!







Πρωτοφανή επίθεση κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης εξαπέλυσε ο κ. Νίκος Μιχαλολιάκος.


Μιλώντας σε συγκέντρωση μελών του κόμματος στις Θερμοπύλες, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής κ. Νίκος Μιχαλολιάκος καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Νίκου Δένδια, ο οποίος είχε δηλώσει στη Βουλή ότι δεν θα γίνει ανεκτή η δράση των ταγμάτων εφόδου.

Μάλιστα, ο κ. Μιχαλολιάκος, δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη για μάχΕς εκ του συστάδην, σημειώνοντας ότι τότε θα δουν   ξιφολόγχες να ακονίζονται στα πεζοδρόμια!
 
"Βγήκε στην αίθουσα του Κοινοβουλίου ο Δανδής Δένδιας, με ειρωνικό χαμόγελο να πει ότι θα συντρίψουμε τα τάγματα εφόδου. Εδώ είμαστε, ας έρθουν να μας συντρίψουν. Εσείς είστε τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Ας έρθουν να μετρηθούμε να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής εξαπέλυσε επίθεση κατά του πολιτικού κόσμου και του Κοινοβουλίου, στο οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε αισθάνεται σιχασιά και αηδία, ενώ χαρακτήρισε τους βουλευτές των άλλων κομμάτων προδότες.

"Αισθανόμαστε άβολα εκεί μέσα. Μια σιχασιά και μια αηδία. Εάν θέλουν τα εγκαταλείπουμε ανά πάσα στιγμή. Βγαίνουμε στους δρόμους για να δούμε πόσα απίδια βγάζει ο σάκος", τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος και δήλωσε έτοιμος για αναμέτρηση: "Θα δούνε τι σημαίνει τάγματα εφόδου, τι σημαίνει μάχη, τι σημαίνει αγώνας, τι σημαίνει οι ξιφολόγχες να ακονίζονται στα πεζοδρόμια"!

Καταλήγοντας ο κ. Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για προδότες μέσα και έξω από τη Βουλή.

"Οι προδότες είναι παντού, σε όλη τη χώρα, τα τσιράκια τους, οι κλέφτες, οι απατεώνες. Και έχουν να τους αντικαταστήσουν αυτούς που είναι εκεί μέσα. Αλλιώς πρέπει να δοθεί ο αγώνας, και να είστε βέβαιοι ότι όταν θα έρθει η στιγμή θα δοθεί ο αγώνας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ