Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Βλέπουν παντού "ρατσιστικές" επιθέσεις..

 Ανεύθυνοι "δημοσιογράφοι" παραδοσιακών αλλά και ηλεκτρονικών ΜΜΕ βλέπουν πίσω απ'όποιο έγκλημα συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα μεταξύ αλλοδαπών ..."ρατσιστικές" επιθέσεις.
Το ίδιο συνέβη και σήμερα όπου πριν ακόμα αποφανθεί η Αστυνομία για τα κίνητρα πίσω απ΄τη δολοφονία 25χρονου Τυνήσιου τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, βγήκαν με πυχαίους τίτλους να μιλήσουν για "ρατσιστικά κίνητρα" τη στιγμή που η ΕΛΑΣ κάνει λόγο για ...προσωπικές διαφορές!!
  • Αν η μετάδοση ανεπιβεβαίωτων φημών αυτού του είδους δεν αποτελεί απλώς  μια κίνηση ανεύθυνη στα όρια της ηλιθιότητας τότε θα πρέπει σίγουρα να αναζητηθούν ευθύνες για δημιουργία κλίματος μίσους μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών που -ίσως- καλλιεργούν εντέχνως ορισμένα κέντρα.
Θύμα εγκληματικής ενέργειας έπεσε ένας 25χρονος Τυνήσιος στη Θεσσαλονίκη. O άτυχος αλλοδαπός βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος τα μεσάνυχτα, στην..  είσοδο πολυκατοικίας.
Σύμφωνα με την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, τα κίνητρα του εγκλήματος είναι προσωπικές διαφορές, ενώ από την πρώτη στιγμή είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πρόκειται για δολοφονία με ρατσιστικά κίνητρα.Παρ'αυτά πολλά μμε (σκαι,Βήμα,ant1 κλπ..) έκαναν λόγω για ρατσιστικές επιθέσεις επειδή ...το θέμα πουλάει αυτές τις μέρες.

Η Αστυνομία πάντως προχωρά απτόητη την έρευνα της υπόθεσης και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Greece Salonika ήδη αναζητούνται δύο συμπατριώτες του, οι οποίοι θεωρούνται ως οι βασικότεροι ύποπτοι.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο ύποπτοι συναντήθηκαν από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας με το θύμα τους σε διαμέρισμα.
Εκεί ήλθαν σε αντιπαράθεση, η οποία εξελίχθηκε σε συμπλοκή που είχε σαν αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου.
Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα εκτιμάται ότι κατάφερε να κατεβεί μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου βρέθηκε αιμόφυρτος κατά τις 12.30 τα μεσάνυχτα από διανομέα φαγητού.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν πλέον αργά, καθώς ο άτυχος νεαρός είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ