Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Λεβαδειακός:Άδικο ήμασταν ανώτεροι

«Άδικο, ήμασταν ανώτεροι…»

Για ατυχία και ανωτερότητα του Λεβαδειακού στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο ηττήθηκαν με 1-0, κάνει λόγο η επίσημη ιστοσελίδα των Βοιωτών.


Διαβάστε το κείμενο για το χθεσινό ματς: «Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ηττήθηκε με σκορ 0-1, από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Super League ΟΠΑΠ. Ένα αποτέλεσμα που αδικεί τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, οι οποίοι ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ την υπεροχή τους.
Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με τον Βύντρα στο 34’, ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ στο 19’, σε σέντρα – σουτ του Napoleoni. Στο 39’ ο Βύντρα έδιωξε οριακά πάνω στη γραμμή του τέρματος τη μπάλα, σε γυριστό πλασέ του Κόρμπου.
Στο β’ ημίχρονο οι παίκτες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ είχαν τις ευκαιρίες, με μεγαλύτερη εκείνη του 80ου’, όταν ο Καρνέζης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Poy μέσα από την περιοχή, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ, με αποτέλεσμα το 0-1 να παραμείνει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ