Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Πακιστανοί δέρνουν και βασανίζουν συμπατριώτες τους στην Ελλάδα!

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε έχει τίτλο «Σύλληψη πακιστανικής συμμορίας απαγωγέων στην Ελλάδα».

Η σύλληψη δεν έγινε από την Ελληνική Αστυνομία, αλλά από συμπατριώτες τους Πακιστανούς, οι οποίοι έχουν οργανωθεί σε παρακρατικές ομάδες κρούσεις, που υποκαθιστούν τις Ελληνικές Αρχές.

Όπως θα δείτε, οι συλληφθέντες τρώνε το ξύλο της χρονιάς τους από την «πακιστανική πολιτοφυλακή», βασανίζονται με φάλαγγα και στο τέλος γονυπετείς ζητάνε έλεος!





Βλέποντας τις εικόνες μας δημιουργείται η εντύπωση ότι το ελληνικό κράτος έχει «εκχωρήσει» αστυνομικά «καθήκοντα» εκτός από τις ομάδες της Χρυσής Αυγής -που υποκαθιστούν την Αστυνομία- και σε αντίστοιχες ομάδες Πακιστανών που πράττουν με τις ίδιες ακριβώς μεθόδους!

Υπάρχει κράτος στην Ελλάδα, υπάρχει Αστυνομία; Ή όποιος γουστάρει φτιάχνει μια ομάδα ροπαλοφόρων και το παίζει… μπάτσος;

Δείτε το βίντεο, ειδικά από το 1:54 και μετά, που οι Πακιστανοί «πολιτοφύλακες» κάνουν έφοδο σε σπίτι και αρχίζουν να ρίχνουν ξύλο στους συμπατριώτες τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το θέμα είναι τεράστιο και κανονικά πρέπει η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας σύσσωμη να πάει σπίτι της εάν εις γνώση της έχει επιτρέψει σε παρακρατικούς αλλοδαπούς να παίζουν τους «αστυνομικούς» σε ελληνικό έδαφος!

Δεν ξέρουμε εάν το αντιλαμβάνονται, αλλά έχει καταλυθεί κάθε έννοια κράτους δικαίου καικυρίαρχου κράτους!

Όλοι οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, προηγούμενοι και o νυν, πρέπει να δώσουν εξηγήσεις γι’ αυτές τις αδιανόητες εικόνες, οι οποίες προβάλλονται σε όλον τον πλανήτη μέσω διαδικτύου!

Να υπογραμμίσουμε ότι το βίντεο έχει ανέβει στο youtube και δεν είναι το μοναδικό! Πράγμα που δείχνει ότι οι Πακιστανοί γράφουν τους ελληνικούς νόμους και το ελληνικό κράτος στα παλιά τους τα παπούτσια!

Εκτός εάν όλα αυτά συμβαίνουν με τη σιωπηλή συγκατάθεση του ελληνικού κράτους, πράγμα που σημαίνει ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ! Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν ευθύνες και πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα και άμεσα ο ίδιος ο πρωθυπουργός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ